Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Mali je 92. država koja je priznala neovisnost Kosova

'Kosovo-Flag-wallpapers-1280x800'
' '
18.08.2012.
u 19:38

Republika Mali je danas priznala Kosovo i postala 92. država članica Ujedinjenih naroda koja je to učinila

Republika Mali je danas priznala neovisnost Kosova čime je postala 92. država članica Ujedinjenih naroda koja je priznala neovisnost Kosova, objavio je na tiskovnoj konferenciji prvi zamjenik premijera Kosova Bedžet Pacoli, a renose svi važniji mediji u Srbiji. Pacoli je novinarima pokazao pisano priznanje Kosova koje je potpisao predsednik Malija Diouncounda Traore i istaknuo kako je Togo trenutno jedina država u zapadnoj Africi koja nije priznala Kosovo.

- Sljedećeg tjedna ću posjetiti ovu državu i nadam se da ćemo i to priznanje okončati - rekao je Pacoli i osim Togoa, najavio i posjet još nekim državama Afrike.

Ključne riječi

Komentara 59

RE
@rea
19:54 18.08.2012.

Jel to ona država gdje uništavaju stare hramove zato jer su "haram" ?

OB
-obrisani-
20:02 18.08.2012.

broj raste..malo po malo. tu je i mali

MA
mador
11:45 19.08.2012.

ako sada kosovo ne krene krupnim koracima napred onda nece nikada..........jedna od vecih i vodecih sila ih je priznala.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije