Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovan skrbnik

Malena Zvjezdana dobila novo ime i prezime i udomitelje

mihaljčuk
Davor Javorovic/PIXSELL
07.08.2013.
u 22:46

Imenovali smo posebnog skrbnika koji će se brinuti o djevojčici nakon izlaska iz bolnice sve do posvojenja, poručuju iz osječkog centra za socijalnu skrb.

Malena Zvjezdana, kako su bebu staru tek jedan dan bili prozvali u osječkom KBC-u, sutra će navršiti mjesec dana.

Još je u bolnici i dobro napreduje. No, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Osijek Jelka Klobučar otkriva da su djevojčici ipak nadjenuli drugo ime. Tako će ime Zvjezdana ostati tek podsjetnik na priču o bebi koju je zasad nepoznata žena ostavila u košarici ispred ulaza u Dom zdravlja u osječkom naselju Jug II, pišu 24 sata.

- Imenovali smo posebnog skrbnika koji će se brinuti o djevojčici nakon izlaska iz bolnice sve do posvojenja. Odredili smo joj ime i prezime te Zvjezdana više nije Zvjezdana - kaže Jelka Klobučar. Dodaje kako se iz cijele Hrvatske javio velik broj potencijalnih udomitelja, no u Centru za socijalnu skrb ne žele žuriti.

Podsjetimo, početkom srpnja napuštenu djevojčicu pred Domom zdravlja u osječkom naselju Jug II pronašao je Ivica Mihaljčuk.

>> Pregledali snimke: Ne vidi se lice žene koja je ostavila Zvjezdanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije