Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka operaciju

Malena Stephanie bit će operirana 10. ili 15. listopada

stephanie (1)
Obiteljski arhiv
04.10.2012.
u 09:56

Liječnici žele potpuno sanirati infekciju zbog koje je Stephanie jučer dobila temperaturu i tek tada obaviti operativni zahvat

Operacija petogodišnje Stephanie Milda iz Zadra, koja je jučer trebala biti obavljena u Sveučilišnoj bolnici u Chicagu, odgođena je za 10. ili 15. listopada, doznali smo od Danijela Švende, obiteljskog prijatelja obitelji Milda i jednog od organizatora humanitarne akcije "Samo želim biti zdrava" u kojoj je za bolesnu djevojčicu prikupljeno gotovo 2,6 milijuna kuna.

Liječnici žele potpuno sanirati infekciju zbog koje je jučer porasla Stephaniena tjelesna temperatura i tek tada obaviti operativni zahvat. Djevojčica je, ističe Švenda, koji je u stalnom kontaktu s obitelji Milda, na 24-satnoj njezi, a roditelji i sestra smješteni su u Ronald McDonald, kuću pokraj bolnice, kako bi stalno mogli biti uz nju.

>> Zbog temperature odgađa se operacija malene Stephanie

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okvardz
11:06 04.10.2012.

Malenoj zelim sve naj bolje!!!!!!!!!!!Mami i tati pitanje sta bi napisali da se je kodnas odgodila operacija dali bi to razumjeli kao sto razumiju u Americi ili bi pljuvali po nasim lijecnicima koji su cak i bolji strucnjaci nego Ameri.Pisati da nasi lijecnici nisu nista poduzeli je velika sramota za njih samo moraju racunati da se jednoga dana moraju vratiti nazad u Hrvatsko i pitam se kome ce prepustiti lijecnicku brigu o malenoj ako nasi doktori nisu dobri (losi i nemaju pojma)???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije