Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve joj je lošije

Malena Belmina stigla u Tubingen gdje će joj presaditi koštanu srž

belmina ibrišević
Klix.ba
13.06.2013.
u 10:51

Djevojčica u Njemačku odletjela privatnim zrakoplovom kompanije Delić Air iz Pule i to u pratnji majke Fatime i liječnice Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu

Tromjesečna teško bolesna Belmina Ibrišević čiji je slučaj cijelu BiH digao na noge, sinoć je iz Sarajeva posebnim letom otputovala u Stuttgart. Uoči puta djevojčici se stanje pogoršalo. Potvrdio je to Feni njezin otac Edmir Ibrišević.

Klix.ba piše da je djevojčica u Njemačku odletjela privatnim zrakoplovom kompanije Delić Air iz Pule i to u pratnji majke Fatime i liječnice Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu. Po dolasku u zrakoplovnu luku u Stuttgartu, Belmina je odvedena u bolnicu u Tubingenu gdje će biti podvrgnuta presađivanju koštane srži. Podsjetimo, djevojčici iz Donje Orahovice kod Gračanice dijagnosticirana je teška imunološko bolest, a zbog birokratskih zavrzlama koje joj nisu mogle omogućiti dobivanje JMBG-a i potrebne putovnice organizirano je niz prosvjeda u Sarajevu i ostalim bosanskohercegovačkim gradovima. 

Oni su urodili plodom pa je Vijeće ministara BiH donijelo privremenu odluku o matičnim brojevima, nakon čega su Ibriševići uspjeli izvaditi putovnicu za Belminu i na taj način osigurati njen odlazak u Njemačku.

>>Njen slučaj izazvao prosvjede: Pogoršalo se stanje bebe Belmine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije