Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo

Malena Angel preživjela tornado koji joj je ubio obitelj

tornado u SAD-u (1)
Reuters/PIXSELL
04.03.2012.
u 22:01

Djevojčicu plave kose i očiju prepoznali su susjedi koji su policiji otkrili njeno ime

Spasioci koji nakon stravičnog tornada koji je u petak poharao južnu Indianu nisu prestali zbrajati poginule, bili su u nevjerici čuvši dječji plač usred polja. Angel Babcock (1) i njenu obitelj orkanski vjetar otpuhao je čak 16 kilometara od pokretne prikolice u kojoj su živjeli. Roditelji i braća su poginuli, a curica koju su našli u subotu je, iako u kritičnom stanju, preživjela.

- Ima mnogo ozljeda na glavi. Liječnici su nam rekli da će sljedećih 24 do 48 sati biti presudni. Molim ljude da se mole za moju unuku i obitelj - rekao je Angelin djed Jack Brough koji će se od sada brinuti za nju.

Djevojčicu plave kose i očiju prepoznali su susjedi koji su policiji otkrili njeno ime. Poslije su identificirali i tijela njene obitelji koja su bila na istome mjestu na kojem su pronašli Angel. Ima mnogo ozljeda na glavi. Liječnici su nam rekli da će sljedećih 24 do 48 sati biti presudni. Molim ljude da se mole - rekao je Angelin djed

Malena je u tornadu ostala bez tate Josepha (21), majke Moriah (20), brata Jaydona (2) i sestre Kendalla koja je imala samo dva mjeseca.

U nizu tornada, njih čak 80, koji su pogodili područje američkog srednjeg zapada, poginulo je najmanje 40 ljudi. Grad Marysville u Indiani potpuno je sravnjen sa zemljom, a devastiran je i Henryville.

Ključne riječi

Komentara 1

MR
mirha.rudes
08:26 05.03.2012.

Jadni Ameri u kakvim barakama oni žive a zovu ih kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije