Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAGAČI OPREZNI
Povratak na članak

Male oscilacije u cijeni nafte na londonskom i američkom tržištu

Ukupno je od polovice prošle godine proizvodnja nafte u SAD-u porasla za više 6 posto, što pokazuje da se američkim kompanijama isplati proizvodnja uz postojeće cijene nafte.

Komentari 4

DU
Deleted user
14:30 23.01.2017.

sve preko $50 Rusima odgovara, cista zarada.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:34 23.01.2017.

nafta mora ostati iznad 50 usd, jer niže cijene znače izvoz radikalnog islama (Arapi) u Europu. samo sa velikih prihodima od nafte i plina, zaljevske monarhije mogu držati još neko vrijeme svoje potlačene i obespravljene narode pod kakvom takvom kontrolom.. samo sa velikim cijenama nafte europa može glumiti ekološku osviještenost, i davati bogate subvencije za tzv. obnovljive izvore energije, koji to u biti i nisu. ukinite im potporu, nestaje proizvodnja. kakva obnovljiva energija, ako bez subvencija ne radi?! otkud pare za subvenciju? dići cijenu energije? aha, nafta će biti i morati biti sve skuplja, tj. derivati. zato će države lupiti i povisiti ekološke takse, pa ćete iz litre benzina početi financirati i 'vjetrenjače i suncobrane'. dajte shvatite da je litra benzina cca 10 kwh, kao i kubik plina. i da taj jedan kwh u stvari košta 1 kunu kod benzina, a kod plina 40 lipa. a sad kolko je kwh el. energije...?

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
09:34 23.01.2017.

Nafta mora ostati ispod 50 usd, vise cijene znace izvoz radikalnog islama (Arapi) i ruskih "osloboditelja".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.