Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva zabočka beba

Mala Vita Miklaužić rodila se dok su vani praskale petarde

'                               '
''
02.01.2011.
u 14:51

Prva beba rođena ove godine u Općoj bolnici Zabok došla je na svijet četiri minute iza ponoći. Dvadesetogodišnja Petra Miklaužić iz Huma na Sutli rodila je kćer Vitu, tešku 2360 grama i dugačku 47 cm.

ZABOK – Prva beba rođena ove godine u Općoj bolnici Zabok došla je na svijet četiri minute iza ponoći. Dok su gradom još praskale petarde, dvadesetogodišnja Petra Miklaužić iz Huma na Sutli rodila je kćer Vitu, tešku 2360 grama i dugačku 47 cm. Porođaj su vodili dr. Igor Maričić i dr. Danijel Batas. Sretnu majku u bolnici su posjetili župan Siniša Hajdaš Dončić i zamjenica Sonja Borovčak, darovavši joj 5000 kuna. Majci Petri taj će novac dobro doći jer je nezaposlena. U novogodišnjem jutru rođena je još jedna beba, a sretna majka je Ivana Škreblin iz Donje Stubice.

Voditeljica Odjela ginekologije dr. Jadranka Šanjug i ravnatelj bolnice dr. Stanko Belina županu su izrekli svoju novogodišnju želju, a to je 4D ultrazvučni aparat koji nedostaje na ginekologiji.

U bolnici je prošle godine rođeno 1013 beba, devet više nego godinu prije. Rođeno je 12 blizanaca, a što je zanimljivo – i dvoje Kineza. (nca/VLM)

Komentara 1

IY
irvajn@yahoo.com
09:43 05.01.2011.

Štovani Prvorodjeno muško dijete u Zaboku u 2011 je Rok Škrablin, ne Škreblin. Lijep pozdrav od presretnog tatice :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije