Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u planinama

Majka s djecom otišla na planinarenje u Švicarskoj, svi troje pronađeni mrtvi

Foto: Pixabay
1/2
10.02.2024.
u 21:32

Troje nestalih nizozemskih državljana je pronađeno mrtvo u zapadnoj Švicarskoj

U zapadnoj Švicarskoj je pronađeno troje mrtvih nizozemskih državljana. Sumnja se na to da se nesreća dogodila tijekom planinarenja, javila je švicarska policija.

Na planinarenje je išla majka s dvoje odrasle djece, a prijavljeni su kao nestali prije dva dana, piše Associated Press. Pronašli su ih u kantoni Vaud u blizini planine Rochers-de-Naye.

Njihova imena nisu objavljena u skladu sa švicarskim pravilima privatnosti, ali je poznato kako se radi o 57-godišnjoj ženi, njenom 22-godišnjem sinu i 25-godišnjoj kćeri. Krenuli su na planinarenje u srijedu ujutro i od tada im se gubi svaki trag.

POVEZANI ČLANCI:

Sin (22) je živio u Švicarskoj te su majka (57) i kćer (25) bili u posjeti na odmoru, istaknula je lokalna policija. 

VIDEO Erupcija vulkana na Islandu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar bender
bender
21:39 10.02.2024.

Dobro a kaj je bilo ak se sme pitati?

BR
Brankko
00:48 11.02.2024.

Ovo nije komentar sadržaja -- nego jezični prigovor. "svi troje pronađeni mrtvi"??? svE troje pronađenO mrtvIMA. Sve troje. Sve vrijeme.

PO
poluprovokator
23:14 10.02.2024.

Tko, gdje, kada, zašto i kako bi trebala biti pitanja pri pisanju svake vijesti. Zašto i kako je ostalo nedorečeno nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije