Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doživjela šok

Majka preko Facebooka saznala da joj je kći umrla

'(FILES) Photo taken on January 3, 2011 showing the homepage of social-networking giant Facebook. Facebook said on September 8, 2011 it would sign up to a voluntary code of conduct in Germany to prote
Reuters/PIXSELL
21.09.2012.
u 08:24

Britanka se šokirala kada je vidjela da Karlini prijatelji na Facebooku ostavljaju poruke "Počivaj u miru"

Britanka Cheryl Jones zaprepastila se kada je za smrt svoje jedine kćeri Karle (30) saznala na – Facebooku. Šokirala se kada je vidjela da Karlini prijatelji na Facebooku ostavljaju poruke "Počivaj u miru", prenose strani mediji. Odmah je nazvala kćer, no umjesto Karle javio se policajac.

– Žao mi je, kolega će uskoro doći do vas – rekao joj je policajac. Cheryl (49) još uvijek nije mogla vjerovati što se događa. Umalo se onesvijestila. Sat vremena zatim Cheryl je nazvao policajac te joj rekao da joj je kći umrla prije tri sata. Karla je živjela tek nekoliko kuća dalje od majke. Pravi uzrok smrti 30-godišnjakinje još nije utvrđen.

Poznato je da je Karla u djetinjstvu imala problema sa srcem. Njezina majka najavila je tužbu protiv policije.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar MsLela
MsLela
09:10 21.09.2012.

Karlini su prijatelji na Facebooku ostavljaju poruke "Počivaj u miru"! Facebook svakidašni! -.-''

TW
Tex_Willer
09:18 21.09.2012.

pa zašto je uopće čitala fejs buk? zlo je taj fejs samo takvo

Avatar Alfons_x
Alfons_x
09:31 21.09.2012.

Ako nije na "fejsbuku" nije se ni desilo.......ne razumijem zašto želi tužiti policiju? svega 3 sata je prošlo od smrti, valjda trebaju prije imati neke odgovore na pitanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije