Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično otkriće

Majka monstrum u Poljskoj ubila i zakopala svojih osam beba

supa
Reuters/Pixsell
Autori: kh/VLM, Ivan Halar
02.11.2012.
u 09:40

Nakon što su u šupi pored kuće pronađena tijela, istražitelji su utvrdili da je od 2008. do 2012. godine majka ubila osmero djece, četiri djevojčice i četiri dječaka

U Poljskoj je kazneno prijavljena 41-godišnja Beata Z. koju policija sumnjiči za višestruka čedomorstva, piše Fakt.

Naime, nakon što su u šupi pored kuće pronađena tijela, istražitelji su utvrdili da je u lipnju 2012. rodila djevojčicu koja je nakon toga ubijena isto kao i sin rođen 2010. godine. No, nakon toga su došli do stravičnog otkrića. Od 2008. do 2012. godine žena je ubila osmero svoje tek rođene djece, četiri djevojčice i četiri dječaka.

Policija je u četvrtak pronašla ostatke još jednog novorođenčeta, a istražitelji su utvrdili da je ubila osmero djece, iako su u početku mislili da ih je ubila dvoje.

Budući da je Beata tijekom zadnje trudnoće tražila pomoć socijalne službe, a dijete nisu mogli pronaći, slučaj su prebacili na policiju.

A prema riječima susjeda koji su vidjeli da je Beata u više navrata trudna, djeca nikad nisu viđena. Čedomorka je živjela s kćeri pa se još istražuje jesu li sva ubijena djeca bila Beatina.

>>Florida: Majka ubila svoje četvero djece pa presudila i sebi

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mightymraz
12:22 02.11.2012.

Ne znam što je gore. Komentari ili slučaj...

EM
ema
15:13 02.11.2012.

Slažem se. Djeca se povjeravaju majkama, jer se smatra da je prirodnije da djecu odgajaju majke. Očevi, nažalost, moraju proći krvav put da bi se izborili za brigu o djetetu. Još puno vode treba proteći Savom da bi se neke dogme razbile i da bi se primjenjivalo načelo jednakosti. Ova Poljakinja je samo još jedan dokaz da nisu sve žene sposobne biti dobre majke.

DU
Deleted user
17:03 03.11.2012.

Rijec- Majka- se u ovom slucaju nesmje upotrijebit. No Comment.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije