Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Majka i udruga u svađi zbog novca za malenu Marijetu Bugarin

Marijetina majka prijavila udrugu, a u udruzi tvrde da je ona dobivala novac na ruke i trošila ga netransparentno

Komentari 3

BR
Brankoz
18:50 12.12.2014.

Ima i drugi problem, možda i veći, doktor, koji jedini u svijetu vrši te operacije je prevarant, oduzeta mu je licenca u mnogim američkim saveznim državama, i samo smije raditi u Wisconsinu. On tvrdi da u 70% slučajeva može izliječiti tu bolest, i tako daje lažne nade ljudima, a kada se kasnije utvrdi da operacija, osim kozmetičkog izgleda, nije pomogla, onda se tvrdi, vi ste pali u onih 30%. To bi trebalo istražiti, a ne da se Marijeta uzalud mući i da se troši toliko novaca. Zašto ni jedan doktor iz Koprivnice to ne istraži?

VL
ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:33 12.12.2014.

Ovakve "novinare" kakve ima KC nema ni Zanzibar. Kuhaju i zakuhaju. Sad će time i jednu poštenu humanitarnu akciju srozati. Bravo "novinari". Tak se to dela.

VL
SB
Sinisa_Bosanac
12:06 12.12.2014.

Ovo je jos jedan dokaz da zdravstveni sustav ne funkcionira jer ako se ima 1,2 milijuna kuna za uredjenje konferencijske sale u HZZO-u ili 96.000 kuna za godisnji servis ministrova auta onda zdravstveni sustav mora imati novac i za ovakve operativne zahvate i to ne smije biti prepusteno humanitarnom skupljanju novca. Mene jako zalosti sve ovo sto se sad dogadja obzirom da sam i sam apelirao na ljude da doniraju novac za Marijetu. Nadam se da ce se utvrditi da nije bilo nikakvih nepravilnosti i da je problem bio u losoj komunikaciji te da ce Marijeta otici u ameriku na operaciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.