Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Hannahu

Majka brutalno ubila dvije kćeri pa ozlijedila sebe i pozvala prijatelje

njemacka policija (1)
Reuters/Pixsell
06.06.2011.
u 12:33

Dok su Odilia (5) i Maria (3) spavale, Caroline H. (41) ušla je u sobu s nožem i izbola ih na smrt

Carolin H. (41) u subotu je brutalno ubila svoje dvije kćerkice, javlja njemački Bild. Odilia (5) i Maria (3) spavale su kada je njihova majka iza ponoći ušla u sobu i nožem ih izbola na smrt, a nedugo zatim ozlijedila je i sebe. Ipak, bila je još dovoljno suvisla da pozove pomoć, iako je za djevojčice bilo prekasno.

Brutalno ubojstvo dogodilo se u idiličnom gradiću Hannah nedaleko od Stadea, a stanovnici tog mirnog mjestašca i dalje su u šoku.

- Cijela je zajednica šokirana, nitko to nije mogao predvidjeti, žena je djelovala sasvim normalno - rekao je gradonačelnik Rainer Jürgens (61).

Nakon što je pozvala prijatelje i rekla im da nešto nije uredu s djevojčicama, Carolin H. je uhićena i prevezena u obližnju psihijatrijsku bolnicu.

Otac djevojčica neutješan je. On i njegova supruga razišli su se u ožujku i ona se s djevojčicama preselila u stan. Otac je živio u blizini i skrbio za curice, a par se navodno u međuvremenu dogovorio da će se pokušati pomiriti i opet živjeti zajedno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije