Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iran

Mahmud Ahmadinedžad zatražio američku vizu

ahmadinedžad
Reuters
29.04.2010.
u 08:00

Iranski predsjednik kani u SAD putovati sljedeći tjedan, što se poklapa s početkom redovite konferencije sporazuma o neširenju nuklearnog naoružanja.

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad zatražio je američku vizu jer u Sjedinjene Države kani putovati sljedeći tjedan kada se u Washingtonu održava redovita konferencija Sporazuma o neširenju nuklearnog naoružanja (NPT).

Na konferenciji, koja će se održati u UN-u, sudjelovat će 30 ministara vanjskih poslova zemalja potpisnica, a jedna od tema bit će i strože sankcije Iranu zbog odbijanja obustavljanja svog nuklearnog programa. Za sada se ne zna što će Mahmud Ahmadinedžad u sjedištu UN-a pokušati napraviti.

Komentara 97

Avatar DonLon
DonLon
16:45 30.04.2010.

Kiro prepisuje , prepisue i prepisuje samog sebe ...... I kucka minusice i plusice - svega petnaestak od jednom , jer je vrlo lukav :):):)

OB
-obrisani-
02:22 30.04.2010.

Nema nikakve sumnje, Ahmedinedžad će upozoriti svijet na činjenicu kako Izrael posjeduje nuklearno oružje koje je konstruirao u suradnji s bivšim južnoafričkim aparteidom (JAR ga se odavno odrekao), odnosno da Izrael nije potpisnik NPT-a što je šaka u oko civiliziranom svijetu budući da se radi o kvazidržavi koja već 60 godina provodi sustavni genocid i progone autohtonog stanovništva, divljački napada susjede i još prijeti okolnim zemljama (među kojima je i Iran). Cilj Irana je jasan, a naglašen je već na međunarodnoj konferenciji ovog mjeseca u Teheranu: \"Nuklearna energija za sve - nuklearno oružje za nikoga\". Ako je nešto sigurno, to je da na Bliskom istoku neće biti jedna nuklerana sila. Ili dvije, ili nijedna - u oba slučaja Iran je pobjednik jer nuklearna ravnoteža će se izjednačiti, a konvencionalno gledajući Iran je najmoćnija zemlja regije ali i šire (ekonomski, energetski, politički, vojni i kulturni utjecaj). Iran je ima prekrasnu povijest, a očekuje ga još ljepša budućnost! :)

Avatar trunchbull
trunchbull
12:24 29.04.2010.

.........ali ta su vremena polako iza nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije