Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europski plan relokacije izbjeglica
Povratak na članak

Mađari u nedjelju vjerojatno odbacuju europski sustav kvota

Posljednje ankete pokazuju da će na referendumu zasigurno pobijediti tabor koji se protivi EU-u, no bude li izlaznost manja od 50 posto, on neće biti važeći.

Komentari 7

PL
@ploto@
08:12 30.09.2016.

Svaka cast Orbanu.On je primjer drugim državama kako se izvući iz kandži kazarskih bankara ,koji su okupirali cijeli zapad svojim kriminalom.Taj odvratni kartel kriminalaca terorizira cijeli svijet.

VL
JS
jan-sobjeski
08:18 30.09.2016.

Izbjeglice od rata su mogle naći sigurnost i bliže svoje domovine, kao što se to radilo desetljećima prije. Našlo bi se novca za zbrinjavanje. No islamisti Turska i S.Arabija zele širenje utjecaja na nove teritorije.

VL
PR
prigorka
09:37 30.09.2016.

bolje sprijeciti,nego lijeciti,Viktor ima viziju u buducnost,dok neki ne vide dalje od nosa, dok im ne skoce na nos

VL
DU
Deleted user
11:11 30.09.2016.

A kak da ne sad mi mama Merkelica ugurula migrante i drugima kak joj pase e nebude bas tako.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:12 30.09.2016.

to je pravi potez samo kad će naši europejci i vlast takvo što napravit kod nas da se poštuje volja naroda nikad jer su oni sve samo ne briga za svoj narod nego li sluge drugog i da se krene svugdje tako kao u mađarskoj ode merkelica i njena diktatura europarlamentaraca u dddddd no još uz to bi trebalo i izić dal ste za ostanak u takvoj uniji ili ne i zbogom patvorevino laži bi bilo po cjeloj unijim ajmo narode što li bi rekli naši ćuvari domovine ili otađbine no pitanje je samo kad će neko krenut i kod nas al će gospoda ćuvari zakona i ustava opet nešto smuljat ako li i dođe do tog bravo mađari bez razlike glasali za ili protiv al je bitno da narodu date malo pravde da ne ćami kao rob nego da sam odlući o svojoj sudbini

VL
AA
aabbcc
11:31 30.09.2016.

Kao rezultati referenduma su neizvjesni kako ga EU ne bi mogao unaprijed zabraniti.

VL
Avatar delminium
delminium
09:39 30.09.2016.

Ono što Orban radi za Madjarsku Hrvatska je imala u liku i djelu Karamarka. Madjari su iza svoga Orbana a Hrvati su izdali svoga Tomislava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.