Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Mađar teško ozljeđen u padu paraglajderom kod Triblja

\'paraglajding\'
Arhiva VL
18.03.2012.
u 21:10

Mađar je zadobio ozlijede opasne po život i prevezen je u KBC Rijeka na Sušaku.

Prilkom pada paraglajderom na letjelištu kod Triblja iznad Crikvenice teško je ozlijeđen 60 godišnji državljanin Mađarske, priopćeno je večeras iz Operativno - komunikacijskog centra PU primorsko - goranske.

Mađar je zadobio ozlijede opasne po život i prevezen je u KBC Rijeka na Sušaku. Nesreća se dogodila oko 12.30 sati, a više detalja o okolnostima nesreće bit će poznato nakon očevida.

Inače, uzletište za paraglajdere je na brdu Tić iznad Triblja, a uobičajeno je slijetanje u blizini Tribaljskog jezera. Od ove godine letjelište ima sve potrebne dozvole.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
21:29 18.03.2012.

. ..ALLO\"ALLO\"MAĐARONI ZAKASNILLi STE-RIJEKU(FIUME)SSU ZAUZELI SRBI PREKO TALLIJANA(FUDBALSKI KLUB RIJEKA). ..KA\"NT\"Ri\"DA. ..

KO
kompa
06:35 19.03.2012.

ovaj je dobro prošao jer Čačić ne leti,,na cesti i moru nebi mu bilo spasa

Avatar mousemiki
mousemiki
07:18 19.03.2012.

Neću reći da je 60 god za šetanje peseka po parku ,ipak smo različiti,ali bez obzira na modne trendove u nekim godinama se pojedine akrobacije malo teže izvode. Možda je deda htio nekoga zadiviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije