Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.03.2024. u 09:09

Putin je iskoristio Macronovu retoriku kako bi uzvratio podsjećanjem na više od šesto tisuća Napoleonovih vojnika koji su ostavili kosti u Rusiji. No pravo je pitanje čime Macron stvarno raspolaže ako bi došlo do situacije da šalje vojsku u Ukrajinu

Komentara 5

PA
pasodoble12
09:56 15.03.2024.

Na webu nađoh kratak opis zadatka političara: "Kratak opis Političar/političarka zastupa interese lokalnog stanovništva na lokalnoj, državnoj ili europskoj razini. Djeluje nezavisno ili za političku stranku." Po ovome kako trenutno zločinački djeluju zapadni političari, trebalo bi ih strpati ili uu zatvor ili u ludaru.

DO
Domi
11:53 15.03.2024.

Ristiću, ako Ukrajina gubi 1.000 vojnika dnevno, pa sa koliko još onda vojnika ima? 2.000 ?

VE
Verwoerd
10:22 15.03.2024.

Micron je baboljubac s napoleonskim kompleksom. Uvijek mi je prva asocijacija na njega ona iz finala SP u nogometu 2018. kad je skočio na ogradu vršeći pritisak na suca da dosudi jedanaesterac za Francusku nakon što je lopta pogodila Perišića u ruku ali ona mala ograda je za njega bila previsoka. Najgadljiviji trenutak u povijesti sporta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije