Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNOST
Povratak na članak

M. Melčić – zagrebački Robin Hood ili inatljivac prema šefu Holdinga Čoviću

Direktora Čistoće istraživali jer je građanima slao manje račune, koji priznaje da odvoz smeća naplaćuje po upola manjoj cijeni i da je svoju tvrtku oštetio za gotovo 400.000 kn

Komentari 4

WI
witchie
18:50 13.02.2010.

Lijepo je to što ne krade i što ne opterečuje građane, ali nije pošteno prema građanima iz drugih dijelova grada. Time stavlja građane u neravnopravan položaj što je za svaku osudu!!! Ako već ima toliki profit, neka svima građanima smanji cijenu, ali neka bude prema svima ravnopravno!

VL
Avatar Ivica6
Ivica6
23:45 13.02.2010.

Sve bi službe morale povremeno \"oprostiti\" vrijednost koje usluge jer i one zakidaju nas! Npr., Elektra bi trebala davati popuste na mjesečni račun svaki puta kada nas ostavi bez struje! Komunikacijske tvrtke kada nemamo \"signala\" ili \"vezu\". Skidam kapu, Melčiću.ću. Samo, nađi školovane ljude da zakonski pokriju tvoje postupke! Ovako, poslati će te u pritvor, pa pustiti, a za to vrijeme postaviti drugoga - onoga koji njima odgovara.

VL
MI
misterija
17:22 13.02.2010.

Odgovarajuci naslov clanka. MELCIC, ZAGREBACKI ROBIN HOOD!

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:35 13.02.2010.

\"Podmeću\" čovjeku koji samovoljno određuje tko će manje platiti za uslugu, sam odlučuje koga će zaposliti, zna što si može priuštiti i jer je bandićevac. To stvarno nije u redu. Čak i zna da ga ne mogu smijeniti niti kontrola niti Čović. Vjerojatno će sam prepustiti direktorsko mjesto onome tko više voli Zagreb i Čistoću od profita.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.