Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdssb-ova prijava

"M. Bajić je moralna nula, DORH koristi za svoj osobni interes"

Mladen Bajić
Marko Lukunić
28.05.2010.
u 18:48

– Bajić je beskarakterna osoba i moralna nula, ali istodobno i inteligentan jer se koristi medijski instrumentaliziranim Državnim odvjetništvom, pa i radi svojega osobnog interesa – rekao je Ivan Drmić, saborski zastupnik HDSSB-a.

Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić i njegov zamjenik Krešimir Bubalo podnijeli su kaznene prijave protiv državnog odvjetnika Mladena Bajića, ali i troje novinara jednih dnevnih novina. Dok novinare prijavljuju zbog prisile prema pravosudnom dužnosniku, državnog odvjetnika “terete” za zloporabu službenog položaja i ovlasti te poticaja jer je, kako su naveli, “zadržavao predmete u ladici”.

– Bajić je beskarakterna osoba i moralna nula, ali istodobno i inteligentan jer se koristi medijski instrumentaliziranim državnim odvjetništvom, pa i radi svojega osobnog interesa – rekao je danas Ivan Drmić, saborski zastupnik HDSSB-a.

Zbog novinskih napisa uoči sjednice Vrhovnog suda, gdje će se odlučivati o Glavaševoj te žalbama njegovih odvjetnika na presudu zagrebačkog Županijskog suda, Šišljagić je dodao da "nema dvojbe da je Bajić pokrenuo medijski linč kako bi Vrhovni sud donio odluku po njegovoj želji“.

– On se i dalje postavlja iznad suda jer je opsjednut Branimirom Glavašem – zaključio je Šišljagić.

Komentara 14

UN
Universo
21:14 28.05.2010.

Dorh i bajić rade vrlo dobar posao i rezultati su iza njih

ST
standup
00:55 29.05.2010.

univerzo-bre...., deder otraktorisí..

PG
praseca gripa
23:39 28.05.2010.

Koji su to rezultati tako jako dobri za hrvatske branitelje? Ja ne znam po cemu se taj covjek \"proslavio\",osim po zatocenju Hrvata i onih koji su se borili za domovinu,za svoj kraj i svoj narod,za opstanak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije