Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovro Kuščević:
Povratak na članak

'Nacrt zakona o sufinanciranju stambenih kredita u prosincu ide u zakonsku proceduru'

Ministar opovrgava da je to svojevrsna kompenzacija bankama zbog konverzije kredita iz švicarskog franka u euro jer će banke sada imati koristi zbog plasmana kredita

Komentari 4

DU
Deleted user
09:07 23.11.2016.

Zakon koji diskriminira one preko 45.To su generacije koje u svoje vrijeme nisu imale slične poticaje a sada su prisiljeni odvajati za druge.

VL
4M
4mazge
12:31 23.11.2016.

Upravo tako! zakon koji diskriminira sve koji su prešli 45!....uvjet bi trebao biti....jesi li na primjeren i civiliziran način smješten?....ako ne država pomaže....ne ovako!....ovo je sra mo tno!

VL
PC
poshten_chovek225
11:04 23.11.2016.

Zasto se zaduzivat kad izgleda da ce sve bit nekorisno treba pricekat i izdrzat bar par mjeseci do par godina- pre mali smobit ce najgore kod nas na medi- po vjestima iz zapada i Rusije a i otvorenog opredeljenja nasee Vlade prema zapadu nevidim nista svjetliju buducnost imo ili nemo

VL
AN
andrewwinnersloan
14:50 28.02.2017.

Donosimo vam pozdrave od Andrew pobjednika zajam tvrtki. Da li vam je potrebna financijska pomoć bilo koje vrste? Osobni krediti? Poslovne zajmove? Hipotekarni krediti? Poljoprivredni i projekt financiranja? Dajemo kredite na 2% kamatne stope! Kontakt (Andrewwinnersloan@gmaill.com) pomogli smo puno ljudii smo puno ljudi koji su sada ponosni vlasnici vlastiti posao, kuće, automobili pa sam vas tjerati da se ne smije izostaviti u ovom životu vremenskom priliku. pa kontaktirajte nas još danas na (Andrewwinnersloan@gmail.com)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.