Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA U SABORU
Povratak na članak

Lovrinović o Agrokoru: Vanjska politika ponovno je u defenzivi, to je neprihvatljivo i tužno gledati

SDP-ov Gordan Maras ponovno se osvrnuo na pitanje koje je jučer postavio njegov stranački kolega Peđa Grbin o tome tko je pisao lex Agrokor, ali i na odgovor Ministarstva gospodarstva kako nije točno da je odvjetnički ured povezan s VTB bankom pisao zakon.

Komentari 10

DU
Deleted user
12:24 21.04.2017.

gospodine lovrinoviću mi nemamo ni vanjsku ni unutarnju politiku , vanjska politika je dvojna politika što znaju i ptice na grani a unutarnja politika je najobičnije strančarenje između hdz i sdp i treći pismoznanci i sudci su se pojavili izz mosta ma što god to značilo, mi smo ekonomska kolonija u svakom pogledu oni koji su prije klicali sfrj sada kliču eu samo radi svojih sitnih kokošarskih interesa, etc.hvala

VL
Avatar reference
reference
21:08 21.04.2017.

"Tko upravlja izvanrednim stanjem u Agrokoru, hrvatska ili strane vlade"..... pa valjda onaj kome su duzni pare. sreca vasa sto su to naivni rusi i ruska banka pa ima tu malo i onoga "slavenska krv", da su to americke iliili britanske banke gazdu bi ti postavio americki ambasador i vec bi agrokor bio u bubnju,

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:09 21.04.2017.

Grčka izreka "Hic Rodos, hic salta" može se primjeniti i na sabornika Apostola Ivana, koji kaže da ima Agrokorovo rješenje, za osvježenje. Medjutim ovaj isto sakriva kao zmija noge, jer bi bilo neprijatno za uši vjerodomoljubnih dvonožaca sitnog i krupnog zuba. Drugim rječima ovaj neće da kaže kako "kumu Mesiji Andreju BBh izgore kesa", tj. da će na kraju biti hrvatski dvonožci oderane kože zbog svoje dike i ponosa (a mojeg studenskog kolege) Ivice. Osjećaj ekstaze trajao je dugo vremena zbog toga što su imali trgovačkog lidera "jugoistočne Europe" (hvala našoj Vrhovnici Madoni Kolindi BBh za ovaj geografski pojam), koje zadovoljstvo nije jeftino i sada će ga treba plaćati vlastitgom kožom, kao nekada sanaciju banaka. Suma sumarum, u lijepoj našoj ništa novo.

VL
TR
tratincica68
19:01 21.04.2017.

možes mislit zakona.zabrana svih ovrha protiv Agrokora.i onda kažu da su spasili stvar.vrijeme ce reci za koji misec.

VL
TT
tTony
18:20 21.04.2017.

Ovo je novost za hrvatsku javnost kad bi medije bile realne i pisale da sve drzave u svjetu to rade da zastite interese tisuce radnika i povezani bussnisa to je duznost svake vlade lakse bi se prvhvatio potez za Agrokoror .Oporba mora nesto dokzat da rade primaju velika primanja i benificije za nista ,veci je problem sto u vladi sjedi oporba to smao sami krivi biramo uvjek protiv nekoga a ne za nekoga i tako dobijemo bevandu od vlade .

VL
TW
TWITOIST
20:24 21.04.2017.

Lovrinovic i Misic su mozda najbolji tandem u Saboru,vidi se da im Hrvatska vise lezi na srcu nego vecini Saborskih zastupnika,samo nastavite tako.

VL
ZD
zdepar
13:21 21.04.2017.

još je tužnije gledati jednog, nekad, eminentnog profesora kako bezočno manipulira podatcima podcjenjujući mentalni sklop svojih birača

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:11 21.04.2017.

jel to onaj isti maras, poznat po izračunavanju pdv-a, uspješnoj karijeri voditelja zimovališta državnog...? a lovrinovićeve ideje bi nas koštale cijeli proračun. ne zna on, nije na tržištu zaradio ni jednu lipu. nije bio težak u nijednom vinogradu, polju, ne ne zna što znači zaraditi kunu, tzv. dinar nekadašnji. što je to hrv vlast mogla napraviti u vezi sastanka u drugoj zemlji, u vezi agrokora?! eto, baš sad sjedimo na terasi, i živo raspravljamo o orbanu, realu, i urodu quinoje na sjeveru argentine. i što na to imaju reći predsjednik reala, orban iz mađarske, ili pak poljoprivrednici iz argentine, jer raspravljamo o njima bez njih?! eto, sad je prošla jedna plavka, nosi četvorke, sasvim su ok, prirodni... nama bi bilo baš ugodno da s njom pričamo o njoj.

VL
DU
Deleted user
12:27 21.04.2017.

Sigurno je da bi s Lovrinovićem sve bilo još tužnije i lošije. To dokazuje svakim svojim javnim istupanjem.

VL
TW
TWITOIST
11:37 21.04.2017.

Redovito pratim sjednice Sabora i onog najaktivnijeg SDP-eovca ,i nikad SDP-e nece na zelenu granu dok je on perjanica SDP-ea ,covjek nije sposoban da shvati koliko je nesposoban ,mozda kad bi sutio da bi ljudi mislili da je ono stoo bi on zelio biti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.