Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA KOB
Povratak na članak

Lovci iz Krnjaka traže smjene u Županijskom lovačkom savezu

Novoosnovano Lovno streljačko društvo Krnjak zatražilo je učlanjenje u Lovački savez Karlovačke županije, no odbijeni su. To je samo produbilo jaz među lovcima.

Komentari 3

KI
kitic
12:25 22.04.2010.

Ne znam tko je tu pametan.....novinar ili gospoda koja se slikala.... Ovo na slici je čisti primjer krivolova jer koliko se ja razumjem u lovostaj patku je zabranjeno loviti od 1.veljače do 31.kolovoza a na slici je procvjetao maslačak kojii cvijeta sad u ovo doba. gospodo netko je tu lud u cijeloj priči.

VL
CM
crna mamba
13:21 23.04.2010.

To su lovci? Ja mislila da su neki odmetnici!

VL
NI
nikolovac
18:39 23.04.2010.

Bravo mambo ! Najprije ovo nisu lovci, nisu ni iz Krnjaka osim jednog koji je opet sve osim lovca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.