Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Loš premijerski mandat bit će Milanoviću najveći teret

15.03.2024. u 17:25

Ako u kampanji ne bude napravio previše grešaka, Milanoviću bi se ovaj riskantan potez mogao isplatiti, pogotovo ako opozicija s Milanovićem na čelu uspije održati i možda dodatno potaknuti očito nezadovoljstvo dobrog dijela građana, a to je i razlog zbog kojeg je Milanović izbore i raspisao u najkraćem mogućem roku

Ključne riječi

Komentara 4

EJ
ejStef
23:10 15.03.2024.

Što loš mandat, najgori mandat u kratkoj povijest Hrvatske. Unazadio nas najmanje 10 godina.

DU
Deleted user
08:20 16.03.2024.

Neodoljivo me svi ovi njegovi zadnji potezi podsjećaju na Sanaderove. Iznenadne odluke... tajnovito obraćanje javnosti... velike riječi i citati iz Homerovih dijela... Posebno je vidljivo nervozno čitanje šalabahtera i za njega nevjerojatno podrhtavanje glasa pri izgovaranju prezimena Turudić. Još mii samo nedostaje odlazak niz ulicu i mahanje ručicom novinarima (ko Papa s balkona)

SL
slonko
14:23 16.03.2024.

Da se podsjetite! Svijet se opravio, a Hrvatska nije. Sanader je ostavio spaljenu Hrvatsku, kao što nam je rekao u banani. U 2 godine mandata Kosor je smanjivala rashode na sve strane, od plaća, mirovina itd. Blagajna države prazna. I onda su mu 500 dana, znači godinu i pol, branitelji krojili politiku. Nije imao priliku za razvoj zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije