Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR U VARAŽDINU
Povratak na članak

Lorencin: Turistima iz dalekih krajeva 'sunce i more' nisu glavni cilj

Ministar turizma posjetio je Varaždin gdje je u tijeku Špancirfest, a poručio je kako na kontinentalni turizam Ministarstvo ozbiljno računa

Komentari 4

EV
evropljanin
15:10 27.08.2014.

to ste zaista trebali 20 godina da ustanovite .austrija nema mora ali ima razvijeni turizam. kako bi bilo da se grade biciklisticke staze? otvore mali familjarni restorani prnocista i t. d. svi bi profitirali dajte ljudima sansu to je sve je sve . nemojte jos uvijek biti u tom betonskom turizmu.

VL
DU
Deleted user
20:49 27.08.2014.

Otkrio momak Ameriku. Pa to zna svaki konobar i gradjanin da nam se onaj iz Koreje ne dolazi ovdje kupati.

VL
Avatar tajar
tajar
19:18 27.08.2014.

Lorencin guši turizam povećanjem boravišne pristojbe u 2015. do 25%. Neki dan sam na TV gledao predstavnika hostela koji kaže, a ima 100% pravo, da mu je i sada boravišna previsoka te da će tražiti da je smanje.

VL
BR
brodludjaka
18:27 27.08.2014.

Ovi ministri turizma, svaki od njih do sada, kao da su pali sa Marsa prije svake turističke sezone i onda plutaju na morskim valovima i neprekidno imaju morsku bolest. Ništa drugo. Izgubljeni u prostoru i vremenu. Turizam nam je čista nula. Prirodne ljepote desetka. Ništa između.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.