Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANCIRFEST

Lorencin o radu Porezne: Podržavam uvođenje reda

darko lorencin (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
23.08.2013.
u 14:54

Prije njega, Festival je posjetila tek Tuđmanova ministrica turizma, Vinka Cetinski

U Varaždinu je danas počeo 15. jubilarni Špancirfest, a zanimljivo je da ga je posjetio ministar turizma Darko Lorencin. On je naime, tek drugi ministar turizma koji je u 15 godina posjetio Špancirfest, jednu od top pet turističkih događanja u Hrvatskoj. Prije njega, Festival je posjetila tek Tuđmanova ministrica turizma, Vinka Cetinski, dok je Damir Bajs prije dvije godine u Varaždin stigao dan uoči početka Festivala.

- Nisam ni znao da je tako. Ja nastojim posjetiti destinacije koje su napravile određeni iskorak, a Špancirfest iz godine u godinu evoluira, dodaje nove sadržaje i želimo ga podržati kako materijalno, tako i moralno zato smo tu – kazao je ministar koji je komentirao i rad Porezne uprave, odnosno zatvaranje kafića usred turističke sezone.

- U rad ministra Linića ne planiram se miješati, ali apsolutno podržavam uvođenje reda jer se radi o manjini koja ne izvršava svoje obaveze, dok ih većina izvršava - kratak i jasan je bio Lorencin.

>> Pelješki restoran \'Gastro mare\' zatvoren zbog viška od 1,70 kn!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije