Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimističan

Lorencin: Očekujem od turističke sezone veće prihode do 3%

Darko Lorencin u Opatiji, portal (1)
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
01.04.2013.
u 12:50

U Opatiji se sastao s primorsko-goranskim županom Vidojem Vujićem, opatijskim gradonačelnikom Ivom Dujmićem, direktricom TZ Kvarner Irenom Peršić Živadinov, direktoricom TZ Opatija Suzi Petričić te predstavnicima hotelskih kuća

-Turistička godina u koju smo zakoračili biti će izazovna, upravo zbog visoko postavljene ljestvice prošle godine, no vjerujem kako će kvalitetne i pravovremene pripreme za sezonu u suradnji privatnog i javnog sektora donijeti očekivane rezultate - rekao je danas, na Uskrsni ponedjeljak u Opatiji ministar turizma Darko Lorencin.

Uvjeren je kako će ulazak Hrvatske u EU usred turističke sezone biti prilika za dodatnu promociju naše zemlje. Ministar Lorencin očekuje i rast prihoda od turizma između 2 i 3 posto. U Opatiji se sastao s primorsko-goranskim županom Vidojem Vujićem, opatijskim gradonačelnikom Ivom Dujmićem, direktricom TZ Kvarner Irenom Peršić Živadinov, direktoricom TZ Opatija Suzi Petričić te predstavnicima hotelskih kuća s toga područja.

Razgovaralo se o o stanju bookinga za predstojeći glavni dio ovogodišnje turističke sezone, ostvarenim rezultatima za Uskrsne blagdane te planiranim investicijama.

>>Cilj je da 2020. budemo među 20 vodećih turističkih destinacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije