Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Logoraši u drugom krugu uz Milana Bandića

bandić
Duško Marušić / Pixsell
31.12.2009.
u 14:48

– On je osoba koja je spremna i odlučna da nastavi raditi i zastupati interese svih nas koji smo bili spremni založiti svoje živote za stvaranje RH, navodi se u priopćenju

VUKOVAR - Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora (HDSLKL) donijelo je odluku prema kojoj u drugom izbornom krugu za predsjednika RH podržavaju Milana Bandića.

U obrazloženju odluke iz HDLSKL navode da je Milan Bandić u svom dosadašnjem radu i djelovanju kao gradonačelnik Zagreba kroz razne vidove izgradnje infrastrukture i objekata od posebnoga interesa radio na pomoći, obnovi i razvoju cijele Republike Hrvatske.

Logoraši ističu i da je posebnu brigu posvetio hrvatskim braniteljima i stradalničkoj populaciji iz Domovinskoga rata. Podsjeća se i da je Bandić kao gradonačelnik Zagreba pomogao da se na Ovčari, mjestu najvećeg stradanja hrvatskoga naroda nakon okupacije Vukovara, izgradi Spomen dom Ovčara na vječno sjećanje na nevine žrtve.

– On je osoba koja je spremna i odlučna da nastavi raditi i zastupati interese svih nas koji smo bili spremni založiti svoje živote za stvaranje RH kao i interese hrvatskog puka i cijele Republike Hrvatske, navodi se u priopćenju HDLSKL kojega je potpisao predsjednik udruge Danijel Rehak.

Komentara 54

DO
dobravila
15:40 31.12.2009.

I HSP - dr. Ante Starčević , sa Ružom Tomašić , je dao potporu Milanu Bandiću !!

11
112131
15:41 31.12.2009.

Pa ljudi zar vi stvarno mislite da je bandić pomogao za izgradnju Ovčare, pomogli su građani grada Zagreba, jer guli lovu od nas i onda se pravi važan dijeleći okolo . Meni je dragao što je dao za Ovčaru ali ali koliko je naših novaca profućkao za makar šta. Ma tko to ne vidi , taj je stvarno glup.

OB
-obrisani-
15:40 31.12.2009.

Stavite si ih u zooloski vrt ako su vam tako posebni. i Bandica isto. nek tam glasuju jedan za drugog ... pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije