Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će biti s kamatama u hrvatskoj?

Ljudi su isprepadani zbog kredita, ima li razloga? Tisuće dužnika Erste banke fiksiralo kamatu

27.04.2023.
u 11:21

Očekuje se da ciklus rasta kamatnih stopa završi do početka ljeta na projiciranoj razini kamatne stope ESB-a od 4 posto

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:05 27.04.2023.

Plaćeni oglas erste banke, srećom prikazan kao vijest, pa se može komentirati.

DU
Deleted user
11:41 27.04.2023.

Da se kojim slučajem građani dosjete koji imaju štednje povuku novac iz banaka banke bi propale preko noći jer banke zapravo trguju nepostojećim digitalnim novcem

JE
Jegermeister
12:22 27.04.2023.

Rohatinski i Vujčić još nisu u zatvoru i vlasnici banaka rade što god žele. Pod istragom su obojica. Premijera hrvatske stanje u državi gotovo da uopće ne zanima. Banke kradu, šverceri hrane preprodaju namirnice po cijeni 2- 3 puta većoj nego u Njemačkoj. Novac za obnovu od EU zbog posljednjeg potresa je nestao. Suci ne žele doći na ročište da donesu 15-20 presuda godišnje… Općenito, u Hrvatskoj je kaos koji kreće od korumpiranih političara. Lustracija nije provedena pa je to dodatna otegotna okolnost jer su političari pod utjecajem Srbije koja u svom posjedu ima dokaze o lopovluku političara koji moraju zauzvrat plesati kako Srbi sviraju… čak je HDZ u koaliciji sa Srbima već 30 godina. Jednom riječju: užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije