Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio stranku

Ljubo Jurčić izišao iz SDP-a, a u Saboru će biti nezavisan zastupnik

jurcic
Patrik Macek/Pixsell
26.05.2011.
u 20:30

Jurčić je najavio osnivanje novog političkog bloka, za sada radnog imena "Savez za bolju Hrvatsku"

Ljubo Jurčić predao je svoju člansku iskaznicu tajniku SDP-a Igoru Dragovanu i time je završio njegov kratki "staž" u toj stranci. SDP-u preostaje samo izbrisati ga iz evidencije, a Jurčić će ostatak svoga saborskog mandata odraditi kao nezavisni zastupnik. Formalan izlazak iz stranke u kojoj je već dulje posve pasivan početak je njegova novog političkog angažmana.

Jurčić je naime najavio osnivanje novog političkog bloka, za sada radnog imena "Savez za bolju Hrvatsku" i u lipnju bi trebao predstaviti program, odnosno deklaraciju oko koje će okupljati političke pristalice. Cilj je napraviti liste za sve izborne jedinice, a to znači napraviti stožere, organizirati kampanju, prikupiti novac i pozabaviti se marketingom.

Ključne riječi

Komentara 50

BU
Bugrer
08:45 27.05.2011.

Ne može se reći da je loš ekonomist i da nije praktičar. Pa spasio je Podravku. Samo se bojim da će izlaskom iz SDP-a i \"trećom opcijom\" napraviti više štete nego koristi. Razbit će lijevo glasačko tijelo. Kao što je više puta dolje rečeno, dobar ekonomist, ali loš političar. Primjerice, koji drugi političar bi najavio uvođenje poreza upravo prije izbora? Kao da radi za HDZ, a ne SDP.

PE
pejok
14:47 27.05.2011.

Ma ljudi bozji zene nase sto ste se okomili na covjeka, Ljubo je dobar ocigledno malo depresivan??? zato birajte rjeci moga bih Ljube izvrsit suicid pa ce te biti krivi... Ajmeeeee

Avatar ciril
ciril
22:25 26.05.2011.

\"Ljubo Jurčić izišao iz SDP-a, a u Saboru će biti nezavisan zastupnik \" To nije vijest isto kao sto nije vijest da je Ljubo Jurcic napustio politiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije