Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Automanija

Ljubitelj ''buba'' sam prekucao brojeve na svoje dvije ljubimice

servis
Sanjin Strukić/ PIXSELL
12.11.2010.
u 12:58

Zbog ljubavi prema VW-u Srimljanin (40) počinio je četiri kaznena djela.

VODICE - Gorljiva ljubav prema automobilu ''bubi'', planetarno popularnom Volkswagenovu vozilu, 40-godišnjaka iz Srime kod Vodica stajala je kaznene prijave za dva kaznena djela krivotvorenja isprave i dva kaznena djela ovjeravanja neistinita sadržaja, izvijestila je PU šibensko-kninska. Naime, policijski su kriminalisti otkrili kako je ovaj zaljubljenik u ''bube'' od srpnja 2005. do listopada 2010. godine u garaži svoje obiteljske kuće na dva vozila marke VW zavario nepripadajuće brojeve šasije.

Vodičanin je, želeći svoje ljubimce na kotačima održati u vožnji u redovitom prometu, samostalno prekucao nepripadajuće brojeve motora, a onda je otišao u vodičku postaju za tehnički pregled vozila i tamo ih registrirao uz pomoć krivotvorenih dokumenata. Nakon što je registrirao motorne miljenice, s njima se neometano vozio cestama.

Obje ''bube'' s krivotvorenim brojevima i ''papirima'' starije su od 30 godina.

Automobil ''buba'' počeo se sklapati tridesetih godina prošlog stoljeća i od tad su proizvedena gotovo 22 milijuna vozila, a velik broj tih simpatičnih, izdržljivih i kvalitetnih prometala još je uvijek u pogonu diljem svijeta. .

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije