Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ 1990.

Ljubić: BiH je pod patronatom sila podijeljena na najgori način

bozo ljubic
Pixsell
20.04.2010.
u 15:24

Ne može se govoriti da je Hrvatska dijelila Bosnu i Hercegovinu kada je Hrvatska primala izbjeglice i liječila tisuće ranjenika iz BiH - rekao je Božo Ljubić.

Ne može se govoriti da je Hrvatska dijelila Bosnu i Hercegovinu kada je Hrvatska primala izbjeglice i liječila tisuće ranjenika iz BiH. Na najgori je mogući način BiH podijeljena u Daytonu na dominantni srpski i dominantni bošnjački dio, a sve pod patronatom velikih sila - rekao je Božo Ljubić, zastupnik HDZ-a 1990. u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Iako je u pozivu novinarima na susret sestrinskih stranaka u središnjici HDZ-a stajalo da je povod sastanku govor predsjednika Republike Ive Josipovića u parlamentu BiH, to je prije početka sastanka demantirala glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak.

- Sastanak je dogovoren mnogo prije Josipovićeva govora u Sarajevu, a uostalom predstavnici HDZ-a 1990. su gosti i ne mogu nametati teme razgovora - rekla je glasnogovornica.

Slično se postavio i Božo Ljubić koji je prije početka sastanka rekao da je njihov prioritet budućnost Hrvata u BiH te pomoć Hrvatske za pristupanje NATO-u.

- Pristupanje NATO-u je važno da ne bi neka nova Jalta prolazila preko Balkana ili, ne daj Bože, preko Bosne i Hercegovine - rekao je Ljubić.

Ključne riječi

Komentara 8

AC
*,acide*,
16:55 20.04.2010.

Ovo je najreprezentativniji primerak ukrštanja mečke i bukve po sistemu imaš sliku nemaš ton, i nije čudo što su hrvati nacionalna manjina u Bosni kad ih ovakve zamlate predstavljaju !

OB
-obrisani-
17:59 20.04.2010.

Kako demokracija utice na lose poznavanje matematike. 2 -1 = 1. Hrvatska cjelovita manje hrvatski entitet u BiH jednako je Dayton i dozvola za etnicko ciscenje u Krajini. Pa to je i pticama selicama jasno samo u Hrvatskoj ta matematika ne prolazi. Zasto?

OB
-obrisani-
10:07 22.04.2010.

Gosp. Ivo Josipović

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije