Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE STRUČNJAKA
Povratak na članak

Ljilja Vokić: Afere Pave Barišića nisu priče, nego istina

- Ako ga je ministar smijenio zbog nagomiliranih afera, onda bi javnost trebala biti informirana koje su to afere, kaže filozof Jure Zovko

Komentari 13

OL
olrajt
17:13 20.10.2016.

Plenković je zaista pogriješio jer je iznevjerio birače.Popuštanjem SKH-u neće ništa dobiti ,oni ga zbog toga neće štedjeti a kod svojih birača mnogo je izgubio. Šteta.Ispada kao da je naručen da raštima HDZ kao i Sanader.

VL
PL
plahutar
17:27 20.10.2016.

Plenković se jedino može oprati ako u Saboru osnuje povjerenstvo ili odbor koji bi imao zadatak pripremiti Zakon o lustraciji uz nastavak istraživanja komunističkih zločina na čije čelu bi bili Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
16:55 20.10.2016.

Afere sa Crnojom i Karamarkom su prava "kamilica" prema Barišiću i N.Obuljen, a da ne spominjem odbacivanje M.Kovača! Plenković će biti gori za Hrvatsku i Hrvate nego Sanader i Milanović zajedno!

VL
DI
dinamo123456
19:47 20.10.2016.

jel to onaj silobrčić koji je predložio ivu goldsteina za akademika? :D

VL
TO
tom
19:01 20.10.2016.

taj barišić ima sav izbrazdan nos. vidi se to iz svemira. plenki očito treba jače naočale. a te popucale žilice na barišićevom nosu sigurno nisu nastale od konzumacije mlijeka!!!

VL
BU
bubimima
16:43 20.10.2016.

Očito je: tkogod je bio u vlasti (tj. moći) to je zloupotrijebio. Uskoro ćemo u Hrvatskoj Diogenovom svjetiljkom tražiti poštenog poitičara.

VL
SD
sdpesticid
21:24 20.10.2016.

kako se sastavila vlada, meni je sve jasnije kako hdz ne odustaje od postkomunizma, a koju ulogu i što je most još mi nije jasno.

VL
DE
dernek
22:32 20.10.2016.

Plenkovicu imo si sve da sastavis dobru vladu ali sa prevarom svoji glasaca ni tvoja vlada nece dugo.

VL
KS
Ksantipa
06:39 22.10.2016.

Ja gospođi Vokić vjerujem. Ona uvijek govori istinu i ne bi rekla ono što nije. podržavam mišljenje da je trebao doći netko iz STEM područja, jer je to imperativ od osnovne škole. Pravnik, filozof i germanist, apsolutno n išta naa znači, ako je i trun od onoga o čemu se priča točan. Bilo bi dobro gospodina zapitati što zna o osnovnom i srednjem školstvu.što zna o integraciji i in kluziji djece s poteškoćama u redovnu nastavu,...što zna o ocjenjivanju učenika,... što zna o prilagodbi mladih stručnjaku u svijetu rada,...''

VL
BR
brodludjaka
20:27 20.10.2016.

A ova nazadnjačka Vokićka je trebala dati ostavku onog časa kada je ustvrdila kako zene, pa i ona , svome muzu moraju prati noge. Da mi takva osoba sudjeluje u odgoju djeteta, a ona to i danas čini, ja bihh javno protestirao. Ovako su mi dijete odgojili neki kulturniji ljudi i u nekoj drugom civlizacijskom okruzenju.

VL
AN
antonelić
19:50 20.10.2016.

svi ste napali barišića da je plagijator ... ( nazvali su ga "vaso s doktoratom" ) ... po meni mnogo je važnije da barišić nije plagirao domoljublje ... ono što nosiš u srcu ne možeš plagirati ... zato podržavam barišića !!! .... i plenkovića ... i jadranku kosor i tomicu karamarka ... pa i čobankovića ... zašto ne vidoševića i sanadera ... oni su pokazali što je domoljublje (neplagirano) ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.