Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blago njima

Ljetna idila na Jadranu: Najhrabriji skočili u more!

Dubrovnik (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/15
30.04.2013.
u 16:10

Na dubrovačkoj plaži Banje okupio se veći broj ljudi, od kojih je bilo više onih koji su se sunčali, nego onih koji su odlučili isprobati kakvo je more.

Preskakanje proljeća i rani dolazak ljeta najhrabriji su iskoristili za kupanje na hrvatskoj obali.

Na dubrovačkoj plaži Banje okupio se veći broj ljudi, od kojih je bilo više onih koji su se sunčali, nego onih koji su se odlučili "isprobati" kakvo je more. Čini se kako se polako u Hrvatskoj zahuktava i turistička sezona pa su se već po gradovima na obali mogli vidjeti i ljudi koji razgledavaju znamenitosti i fotografiraju te snimaju po ulicama.

Diljem Hrvatske danas su izmjerene prave ljetne temperature koje su se u nekim mjestima i gradovima popele sve do 30 stupnjeva. U 15 sati 30 stupnjeva izmjereno je u Slavonskom Brodu i Županji, a stupanj manje u Novoj Gradiški, Karlovcu, Osijeku, Pločama i Zagrebu na Griču.

Temperature mora kretale su se oko 18 stupnjeva Celzijevih, izvijestio je DHMZ.

>>Stiže ljeto – pripremite se na temperaturu od 30 stupnjeva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije