Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvoločna životinja

Lisica se ušuljala u spavaću sobu i odgrizla prst jednomjesečnoj bebi

'05.07.2012., Osijek - Lisica u poljima oko Osijeka, ilustracija.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
09.02.2013.
u 22:48

Lisica je napala dječaka u četvrti Bromley u jugoistočnom Londonu, no liječnici su mu, srećom, uspjeli spasiti prst

Pomalo neobična tragedija dogodila se u Londonu gdje je lisica ušla u spavaću sobu u kojoj je spavalo jednomjesečno dijete i odgrizla mu prst.

Naime, lisica je napala dječaka u četvrti Bromley u jugoistočnom Londonu. Ipak, liječnici su uspjeli spasiti dječakov prst i kazali su kako će se oporaviti, piše Sky News.

Da se nešto događa u spavaćoj sobi majka je shvatila kada je dijete počelo vrištati. Kada je ušla u sobu imala je i što vidjeti - lisica  je u zubima čvrsto držala dječakovu ruku.

– Zvali su nas iz bolnice da nas obavijeste kako imaju dijete koje je napala lisica – kazao je glasnogovornik policije.

>> Bijesna lisica napala 59-godišnju Jagu Kruhoberec  

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:18 09.02.2013.

zločesta lisica

YU
yututu
10:27 10.02.2013.

Koji d**izam, namjesto lisice, mačka, pas, hrčak, lasica, štakor itd je mogao ugristi bebu, ako ova nije čuvana i ostavljena u sobi otvorenih vrata

YU
yututu
10:30 10.02.2013.

Tako se šire animoziteti i predrasude prema životinjama, zbog kojih su svojevremeno neopravdano n. pr. u Irskoj lovci poubijali na milijune vrana i istrijebili tu vrstu, a u kini na milijune vrabaca, navodno zbog štete koje ovi nanose usijevima - kasnije se pokazalo da još veću štetu usijevima nanose razni insekti, kojima se vrapci hrane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije