Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPA DRŽAVA

Linić poručio poslodavcima: Gdje smo bili 22 godine?

slavko linić,portal
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.04.2013.
u 10:53

"Jesu li oni sudjelovali u ovako skupoj državi? Jesu! Koga sada kritiziraju, sami sebe?"

Tko kaže da porez na nekretnine neće ići, rekao je danas ministar financija Slavko Linić uoči sjednice Vlade odgovarajući na pitanje novinara je li se od toga odustalo jer je koalicijski partner protiv. Linić je novinarima zamjerio da pokušavaju posvađati koaliciju.

– Zašto smatrate da moramo imati isti stav? Imamo različit stav. Ali Vlada je Vlada, i Vlada će odlučiti o porezu. To je ipak vrlo, vrlo bitna promjena poreznog sustava – rekao je Linić dodajući kako je otpor fiskalizaciji i uvođenju reda u porezni sustav "stravičan".

Ministar je rekao da porezni obveznici plaćaju troškove neuspješne tranzicije.

– To plaćaju građani s visokim porezima. Ako mislite da se to preko noći mijenja, onda netko vara građane – rekao je Linić.

Poslodavcima koji se žale da je država preskupa poručio je: "Gdje smo bili 22 godine?" dodajući kako je najvećim dijelom upravo poslovni sektor stvorio 1,300.000 umirovljenika.

– Jesu li oni sudjelovali u ovako skupoj državi? Jesu! Koga sada kritiziraju, sami sebe? – upitao se Linić.

>> Za stan i vikendicu porez isti, udar na 3. nekretninu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije