Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ograničavanje minusa

Linić: Bankari će rat koji su počeli morati završiti

slavko linić,portal
Grgo Jelavić/PIXSELL
21.02.2013.
u 10:18

Linić je rekao da se ne predomišlja oko ograničavanja minusa na tekućim računima

Ministra financija Slavka Linića novinari su prije današnje sjednice Vlade pitali je li točno da se Ministarstvo financija predomišlja oko ograničavanja minusa na tekućim računima.

– Niti se predomišljam, niti o tome razmišljam. Naša je obveza regulirati odnos između građana i banaka. Banke su toliko nesretne i nezadovoljne da zakon koji nije ni krenuo prema Vladi pokušavaju osporiti i boriti se protiv njega. Sve što pitate rezultat je prljavog posla banaka, što znači da smo dobro osmislili način za kontroliranje banaka. Rat koji su počeli morat će završiti – rekao je Linić.

>> Milanović: Odluku o smanjenju plaća trebali smo donijeti i ranije

>> Minus neće riješiti krediti nego posao i dovoljno velika plaća

Ključne riječi

Komentara 70

VE
vero
13:50 21.02.2013.

Slavek, Slavek, a jel vi pitate nas kada nas zadužujete u inozemstvu i tko zna po koji put i pod kojim uvjetima. Gdje završe te pare ? Sposobna vlast treba ima plan i program, ovaj 21 vam niš ne valja, jer ste počeli voziti veleslalom, a to je opasno.

AB
abram
13:47 21.02.2013.

....ja zanm i tko će pobjediti u tom ratu.....banke nas gule na sve strane, ali i uvaženi ministar i više.....jedva čekam pobjedu banaka.....

CK
cuger koji sjedi
10:54 21.02.2013.

ko još vjeruje tebi da ćeš ti ić protiv banaka, te bajke prodaj nekom drugom. Čak i ono šta prodaješ pod dobro za građane nije dobro, al ti prikazuješ da je dobro.. stara je to škola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije