Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAČAC

Liječnik ošamario vozača jer ga je optužio da nije pustio vodu u WC-u

doktor
Arhivska fotografija
05.12.2009.
u 15:11

Liječnik iz Gračaca tvrdi da ga je kolega iz Doma zdravlja optužio da nije pustio vodu za sobom kad je izašao iz WC-a te da ga je nakon toga i pljusnuo, a da je on refleksno uzvratio.

GRAČAC - U gračačkom Domu zdravlja jučer je došlo do sukoba između liječnika i vozača kola hitne medicinske pomoći, potvrdila nam je to zadarska policija. Liječnik, (63) iz Gračaca s kojim smo razgovarali tvrdi da ga je kolega iz Doma zdravlja optužio da nije pustio vodu za sobom kad je izašao iz WC-a te da ga je nakon toga i pljusnuo, a da je on refleksno uzvratio.

No policija tvrdi drugačije i ističe da je 49-godišnjak vrijeđao, ali da je otvorenim dlanom udarac zadao samo liječnik. Protiv obojice su podneseni optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira.

Komentara 11

BA
baltazar
15:34 05.12.2009.

Ipak cjepivo izaziva sumnju. Da je bar ministar Milinović za to saznao malo ranije.

DE
demokršćanin
16:41 05.12.2009.

KOLEGE! Nepotpisani autore članka! Ne potcjenjujući ikakvo zanimanje,novinar ili urednik trebao je staviti DIPL.ŠOFER.Pa ipak je on trebao položiti vozački ispit,a dr.med.je trebao \"samo\" položiti sve ispite na medicinskom faksu,stažirati i specijalizirati i tek onda biti osposobljen za brigu zdravljaa ljudi. Eto,novinar ih svrsta u kolege.Sigurno je mislio da je za vozača hitne potreban 5 godišnji faks.

GV
goran vrtaric
17:24 16.12.2009.

Mea culpa, siledjija je PRIDJEV a ne subjekt, i ja se ponekad zeznem, druze profesore oprostite mi na gluposti, necu vise nikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije