Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOBIAS ELLWOOD
Povratak na članak

On je 'apsolutni junak' napada na London. Britanski političar prvi pokušao spasiti život policajcu

Društvenim mrežama kruže fotografije očajnog Ellwooda, krvlju zamrljanog lica, nedugo nakon što je proglašena policajčeva smrt.

Komentari 9

JO
jokono
23:12 22.03.2017.

Citava Europa slici na Bliski istok, krcato ih je svugdje. Svi voze neka vozila, jurisaju na bicklima kroz crveno, danas jedan prosisao ispred mene s rusakom na ledjima i ode u neku ulicicu ko metak. Gradjani vise uopce ne izlaze navecer, nema zive duse po ulicama, Europa ce bankrotirati radi ovih.

VL
Avatar duka4
duka4
23:07 22.03.2017.

sigurno ga izbor neki doktor ili inženjer . gospodo draga sve ste to mogli spriječiti ali niste htjeli .

VL
DU
Deleted user
06:02 23.03.2017.

Doktori i inzenjeri opet divljaju. Ima li SOA pod nadzorom njihovu centralu za HR u Folnegovicevom?

VL
Avatar Burgija
Burgija
01:48 23.03.2017.

Zapadni svjete probudi se!

VL
IH
iron.hide.54966
05:11 23.03.2017.

Čobani zatucani, ne radite od ljudi nekoga supermena jer nitko to normalan ne radi iz tih razloga.

VL
SO
SoloHan
06:12 23.03.2017.

Kakva je situacija u Mađarskoj, zna li tko?

VL
Avatar matalan
matalan
06:53 23.03.2017.

Deve ne šeću ulicama europe , borave u ZOO vrtovima gdje im je i mjesto , što se čeka s ostalim species???

VL
DE
Demokrates
06:26 23.03.2017.

Vi ste apsolutno mentalno retardirani debili: i vi novinari, i vi u upravi ovog smeća od Večernjeg smeća. Uzmite pištolj i samoubijte se. Ili se defenestrirajte. Gore ste osobe od: kapetana Dragana, Vojislava Šešelja, Ratka Mladića, Slobodana Miloševića i ostale srbo-četničke bulumente; zajedno. Adolf Hitler, Josif Visarionovič, Sadam Husein, Osama bin Laden i Pol Pot: su naspram vas humanisti i ljubitelji istine. Admine nakon što izbrišeš ovaj post i baniraš me: odi na pivu i opusti se; ionako, poput čuvara u koncentracijskom logoru, radiš ovaj posao zato što ne možeš naći nešto svrsishodnije i bolje a moraš plaćati račune i živjeti. Ti "ubijaš Židove" da bi živio, a ne stoga što ih patološki mrziš, ili što si zao. Ali ovi iznad tebe "vrše genocid" iz zlobe i pohlepe svoga srca. Stoga tebi je oprošteno, i na Nebu i na Zemlji. Ali ovim zlikovcima kojima služiš, ikada nije, ikada jest i ikada neće biti oprošteno. Ni na Nebu ni na Zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.