Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi prebjeg

Libijski ministar za naftu Shukri Ghanem napustio Gadafija

Shukri Ghanem
AFP/PIXSELL
18.05.2011.
u 13:38

Gadafija je u ožujku napustio šef diplomacije Musa Kusa

Libijski ministar za naftu Shukri Ghanem napustio je Libiju i najvjerojatnije je prebjegao u Tunis, prenosi BBC. Glasnogovornik libijskih pobunjenika izjavio je da je Ghanem na putu u neku europsku zemlju.

Glasnogovornik libijske vlade tvrdi da se Ghanem nalazi na službenom putovanju u Tunisu, ali da je Tripoli izgubio kontakt s njim. Ako se potvrdi da je otišao, Ghanem će biti najviši libijski dužnosnik koji je pobjegao nakon šefa diplomacije Muse Kuse.

Komentara 7

IR
irani
20:57 18.05.2011.

Polako, ali sigurno .... . Cekamo lagano ubrzanje !

UK
Ugo Kajvez
21:15 18.05.2011.

Gadafi u svojim redovima ima tu i tamo izdajnika, mi hrvati imamo cijelu vladu izdajnika koja nas prodaje porobljivačima englezerima, briselu i banksterima u doživotno dužničko ROBSTVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar Sor@n
Sor@n
23:00 18.05.2011.

Dobit će oni svoje, hehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije