Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se provjera

Libijci u ministarstvu: Nemamo saznanja o zarobljenim Hrvatima

\'Libyan rebels patrol a street near the airport of Misrata on May 11, 2011 as they celebrate after capturing the city\'s strategic airport following a fierce battle with Moamer Kadhafi\'s troops, mar
AFP/PIXSELL
31.08.2011.
u 14:09

Ministarstvo je još jednom zatražilo žurnu provjeru informacija o navodnom uhićenju određenog broja hrvatskih državljana u Libiji.

U Ministarstvu vanjskih poslova danas su primljeni predstavnici diplomatske misije Libije u Zagrebu.

Kako je istaknuto u priopćenju, ministarstvo je još jednom zatražilo žurnu provjeru informacija o navodnom uhićenju određenog broja hrvatskih državljana u Libiji, a koji su se navodno borili u vojnim postrojbama Gadafijeva režima.

Predstavnici libijske diplomatske misije istaknuli su da ne raspolažu službenim informacijama kako među zarobljenim strancima ima i hrvatskih državljana te su poručili kako će u najskorije vrijeme provjeriti ove navode kod nadležnih tijela Prijelaznog nacionalnog vijeća u Libiji.

Ministarstvo vanjskih poslova podsjeća da su svi hrvatski državljani koji su zatražili pomoć evakuirani iz Libije još krajem veljače ili početkom ožujka ove godine. Od tada, nitko od hrvatskih državljana ni članova njihovih obitelji nije kontaktirao ministarstvo s bilo kakvom molbom za pružanje pomoći, kao ni zahtjevom za evakuaciju iz Libije.

>>Vođa pobune: Uhićenih hrvatskih plaćenika bit će više od 17

Komentara 9

OB
-obrisani-
18:05 01.09.2011.

to su sigurno sdp-ovi plaćenici. nije ni čudno zašto se milanović tajno sastajao s libijskim pobunjenicima!

Avatar intimus500
intimus500
15:30 31.08.2011.

Dogs of war >> tko ih šljivi!!!! ...

JO
JOSIPBULJEVIC
14:35 31.08.2011.

a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije