Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životinjska farma
Povratak na članak

Liberland – oaza u socijaldemokratskoj baruštini?

Naš liberlandski susjed može nam biti podsjetnik 
na individualnu slobodu, minimalnu državu i slobodnu trgovinu

Komentari 4

JU
juma
14:07 18.04.2015.

Gospodin bi svoj državotvorni performans trebao izvoditi negdje drugdje ili pak nabaviti traktor.

VL
Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
16:50 18.04.2015.

Dakle g. Borislava Ristića, Večernji List plaća za ovo !? Čak i pod pretpostavkom da je dobio redakcijski zadatak ... tema ... sama po sebi jest satira. Antički gradovi? Jel stvarno?

VL
BA
balic
13:03 18.04.2015.

Nece ni bit priznata ,od koga da bude!?Doci na tudji teritorij i uzet kao da mu je djedovina nek je i barustina nije njegova. Samo cekam da se konacno nasa slijepa i gluha vlada oglasi i zabrani ulaz na nas teritorij.. Kako je uopce dosao i saznao ,tko mu je omogucio a da ne mrdne ni malim prstom? Hoce drzavu na tudje treba mu naplatit tih sedam km² posteno i u gotovini ..

VL
NA
narko
12:50 19.04.2015.

Dragi moji, Hrvatska tvrdi da je taj teritorij Srbija (pogledajte na Google Maps, tamo je iscrtana granica prema hrvatskim tvrdnjama), a Srbija ne želi taj komad zemlje jer tvrdi da je granica na polovici Dunava, Dakle, ničija zemlja. I ako bilo koji od susjeda reagira, to bi značilo da napušta svoje pozicije u sporu, a teritorij koji je sporan je višestruko veći od ovoga. Čeh je ovo lukavo primjetio i iskoristio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.