Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon o referendumu
Povratak na članak

Lesar na odboru: Kako će se potpisati zaposleni, ako uredi rade do 16 sati?

– Prikupljanju potpisa na građansku inicijativu nije mjesto u uredima državne uprave. To je pitanje građana, a ne državne uprave – rekao je Ivan Koprić.

Komentari 11

Avatar petrolio
petrolio
13:25 01.10.2014.

SDP i HNS rade sve kako bi nama građanima u budućnosti toliko otežali referendum da bi njegovo organiziranje bilo praktički nemoguće! to je jedini cilj ovih nakaradnih zakonskih izmjena koje predlaže SDP - zabraniti u budućnosti narodu referendumsko izjašnjavanje! toga moramo svi biti svjesni i svi zajedno dići glas protiv toga jer temeljno pravo naroda i svakog građanina da odlučuje neposredno o svemu što se njega tiče, a ne posredno preko nesposobnih i često korumpiranih političara!!!

VL
EP
eduard.pranger
13:43 01.10.2014.

Kada smo nas pedesetak članova Hrvatskih laburista iz Zagrebačkog ogranka uz potporu velikog dijela članstva svojevremeno predložili Dragutinu Lesaru (tada predsjedniku HLSR) mogućnost izjašnjavanja članstva unutarstranačkim referendumom bio je jasan i koncizan: "Ljubazno molim da me odmah izostavite iz ove online demokracije. Lesar." Toliko o njegovoj borbi za demokraciju :)

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:05 01.10.2014.

Kralj i plemići uz pomoć Gonga dogovaraju kako izigrati narod .Povijest se ponavlja .

VL
MX
MXLCLGTG
16:53 01.10.2014.

STOP diskriminaciji hrvata izvan domovine,to je krsenje ustava.

VL
MX
MXLCLGTG
16:33 01.10.2014.

Ko je taj tip i ko su ti zastupnici koji diskriminiraju Hrvate koji su van domovine,to je nevidjeno,sad kad ste sigurni da i ove izbore gubite mijenjate pravila,nece moci to tako a vi gospodo zastupnici mislim da je krajnje vrijeme kako vi izglasavate zakone upravo zbog vas koji sluzite kao glasacka masinerija vladajuci u narodu je doslo do Toga da hoce ima svoje zastupnike koji ce raditi za dobrobit naroda a ne donositi i zakone Koje diskriminiraju hrvate u dijaspori.Gospodo bilo je dosta diskriminacije hrvat sam iz dijaspore i hocu da Imam ista prava kao i onaj koji je u domovini to mi je ustavom zagarantovano i ti pedja svidjelo se tebi ili ne zapamti da ti je ovo posljednji Mandat u saboru i da neces predlagati vise ovakve nakaradne zakone,sve radis da napravis zakon kako bi tvoji crveni ostali na vlasti.

VL
MX
MXLCLGTG
16:35 01.10.2014.

Narod ako hoce Referendum napravit ce ga i bez potpisa dobro znajte da vam je narod dao Mandat i prema tome pamet u glavu ne igraj te se vlasti koja namece svoja pravila jer ce te dobiti prijevremeni otkaz.

VL
MX
MXLCLGTG
16:41 01.10.2014.

Trazimo da se u saboru otvori rasprava o koaliciji jer u vladi je stranka koja nema clanstva to je prevara i ta rasprava treba da se odmah provede po svim ispitivanjem oni nemaju niti jedan posto podrske.

VL
Avatar airbizz
airbizz
21:07 01.10.2014.

kad već uredi državne uprave mogu biti u službi građana(prema definiciji demokracije to im je i svrha),mogli bi se ovjeravati dokumenti i ugovori između građana,pa bi se izbjegli javni bilježnici.valjda je to i poimanje socijalnog društva.

VL
MX
MXLCLGTG
16:39 01.10.2014.

Sta misli Pedja ako je vecina u saborskom odboru za ustav iz njegove partije da mogu takve nakaradne i diskriminirajuce zakone za hrvate u dijaspori predlagat i usvajati e pa nece moci i za nas koji smo vani vratice te nam ista prava za glasanje kao i onim hrvatima u domovini,jer ovo ce doci i do europskog parlamenta jer vidimo da zastupnici koji predstavljaju dijasporu sluze u saboru samo za dizanje ruku.

VL
DU
Deleted user
15:15 01.10.2014.

Predlažem da broj glasova za referendum bude 0,01 % broja stanovnika, a da broj glasača da bi referendum bio valjan mora biti njamanje 3 glasača. Vjerujem da taj prijedlog zadovoljva sve desne i lijeve. Mi ostali ionako bježimo iz zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.