Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Lažno dojavili da je u Ekonomskoj školi postavljena bomba

policija
Arhiva VL
10.02.2010.
u 22:32

Odmah po dojavi pirotehničari PU zadarske izvršili su protueksplozijski pregled prostorija. Škole su iispražnjene, a nikakva eksplozivna naprava nije pronađena.

ZAADAR - Zadarska policija danas oko 16,15 sati zaprimila je dojavu da je u Ekonomskoj školi u ulici Antuna Gustava Matoša postavljena eksplozivna naprava. Dojava je stigla s govornice,  a u školu su se odmah zaputili pirotehničari koji su izvršili protueksplozijski pregled prostorija.

Kako se u istoj zgradi nalaze i Ekonomsko-birotehnička i Hotelijersko-turistička škola, ravnatelji su donijeli odluku da se škole isprazne. Nakon nekog vremena, policija je izvjestila kako nikakvu eksplozivnu napravu nisu pronašli i da je ipak bila riječ samo o lažnoj dojavi.

 Podsjetimo, prije samo desetak dana policija je također s telefonske govornice zaprimila lažnu dojavu o postavljenoj bombi u istoj školi. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZE
zendraf
09:03 11.02.2010.

vjerojatno se taj dan pisao neki kontrolni ili nešto slično, ili je to jednostavno fora. a ti, koji si lažno dojavio o bombi i koji sigurno ovo sad čitaš, kad se jednog dana stvarno tako nešto dogovi i kad nitko neće vjerovati da je bomba postavljena - imat ćeš na savjesti stotine izgubljenih života. hoćeš li se onda moći nositi s time?

OB
-obrisani-
12:36 11.02.2010.

Bit će da je bio neki ispit, djeca se nisu pripremila pa su pribjegli alternativnim metodama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije