Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Lažni policajac opljačkao staricu u stanu

Policajac
Arhiva VL
06.02.2010.
u 15:41

Naivna žena ga je pustila unutra a on je u jednom trenutku, iskoristivši njenu nepažnju, uzeo novce i nakit.

ZAGREB - Lažni policajac opljačkao je 79-godišnju staricu u njenom stanu na Medveščaku u petak oko 16 sati. Nesretna žena otvorila je vrata nepoznatom muškarcu koji joj je pokazao nekakvu iskaznicu i rekao da je policajac te da je došao provjeriti nedostaje li joj što u stanu. Naivna žena ga je pustila unutra a on je u jednom trenutku iskoristio njenu nepažnju i uzeo novce i nakit.

Zatim joj je rekao da mora ići dalje sa poslom. Žena je shvatila da je prevarena čim je primijetila da joj nedostaje više stotina kuna i neki nakit. Pozvala je “pravu“ policiju koja traga za lopovom.

Iz PUZ-a upozoravaju građane da ne nasjedaju te da se policijski službenik uvijek mora legitimirati značkom i iskaznicom.

Komentara 4

MA
malena27
18:12 06.02.2010.

Mozda i nije lazni.

MM
Mladen Miletić
19:30 06.02.2010.

Glupo pisanje o tome kao da su bogovi odkud znaju da je lažan policajac gdje je dokaz ? On se je direktno tako uniformirano legalno obratio i zna da sada pametni traže nekoga bez un uforme ... Naravno šta jee istina; ne zna se ...

MP
mparac3
21:00 06.02.2010.

Naravno da je rijec o PRAVOM policajcu, a ne laznom.... Uniformirani kriminalci su, dokazano, spremni i na puno teze zlocine, a kamoli ne na kradju imovine starijim osobama......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije