Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja

Lažni bombaš kazneno prijavljen i zadržan na psihijatriji KBC-a Split

kbc split
Ivo Čagalj/Pixsell
16.02.2012.
u 12:49

Mašući kućištem eksplozivne naprave bez punjenja, tražio je da mu se PTSP prizna kao posljedica Domovinskog rata

Splitska policija kazneno je prijavila lažnog bombaša, 56-godišnjeg branitelja I. B., zbog prijetnje. I. B. koji je jučer uletio u prostorije Zavoda za zdravstveno osiguranje i rukovoditeljici zaprijetio eksplozivom. Tražio je da mu se PTSP prizna kao posljedica Domovinskog rata.

>>Prijetio bombom u splitskom Zavodu za zdravstveno osiguranje

Oko 8.30 sati došao je u zavod i od 54-godišnje Katarine R., rukovoditeljice Odjela za medicinske poslove, zatražio priznavanje statusa bolesti. Iz džepa je izvadio plastično kućište eksplozivne naprave bez punjenja. Katarina se poplašila i pobjegla iz ureda. Nakon sat vremena, policija ga je uhitila, a pretragom njegova stana pronađeno je 60-ak komada streljiva i bomba M-75. Na njegov zahtjev, I. B. odveden je u Klinički bolnički centar Split i zadržan na Odjelu psihijatrije.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MD
mara-danda
18:41 16.02.2012.

bravo za bombasa.. .eto ga sutra u mirovini

Avatar dariodario551
dariodario551
09:07 17.02.2012.

Još jedan kao Ja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije