Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U viziti'

Lažna medicinska sestra starici ukrala 10.000 kuna

kradja
arhiva vl
13.05.2013.
u 08:49

Masažu joj je naplatila 20 eura, savjetovala joj je da ostane ležati jedan sat. Starica tvrdi da joj je potom nestalo 10 tisuća kuna.

Jučer je 85-godišnja starica slatinskoj policiji prijavila da je pokradena jer joj je nepoznata žena koju je sama dobrovoljno pustila u kuću, misleći da je medicinska sestra, ukrala više od 10.000 kuna.

Naime, 85-godišnja je starica 9. svibnja u svoju obiteljsku kuću pustila ženu koja joj je pokucala na vrata i predstavila se kao medicinska sestra.

Lažna medicinska sestra ponudila joj je usluge mjerenja krvnog tlaka i masaže, na što je 85-godišnjakinja pristala. Usluge je naplatila 20 eura, što je 85-godišnjakinja uredno i platila. Nakon što joj je lažna medicinska sestra izmjerila krvni tlak, rekla je starici da joj je tlak izrazito visok te joj savjetovala da ostane ležati otprilike sat vremena, što je poslušna starica i učinila.

Da je pokradena, 85-godišnjakinja je tek shvatila tri dana poslije, kada je susjeda došla k njoj i zamolila je da joj posudi 200 kuna, što je starica i željela učiniti, no kada je došla do mjesta gdje je inače držala novac, shvatila je da je pokradena.

Starica je imala u kuverti u ormaru više od 10.000 kuna. Slatinska policija od 85-godišnjakinje je zaprimila kaznenu prijavu na zapisnik. Prema opisu koji je 85-godišnjakinja rekla policiji, lažna medicinska sestra visoka otprilike 165-170 cm, srednjih godina, jače tjelesne građe, kratke smeđe kose te sa sobom nosi aparat za masažu.

>>Policija potvrdila: Ubili staricu zbog tri tisuće kuna

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije