Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE ZA TANGO

Lavrov odgovorio američkom kolegi: Majka mi je zabranila da plešem s dečkima

Lavrov i Tillerson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
05.04.2017.
u 07:43

Možete plesati s Rusijom i možda nešto dobijete iz toga, ali sigurno ne možete plesati tango s Lavrovom jer njemu to nije dopušteno, rekao je ranije Tillerson

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov rekao je da će svog američkog kolegu Rexa Tillersona naučiti plesati nakon što je Tillerson implicirao da nema smisla plesati diplomatski tango s Lavrovom jer je jedini koreograf Moskve Vladimir Putin.

Kako prenosi RT, Tillerson je izjavu o plesu dao na ručku s drugim ministrima vanjskih poslova NATO-a u Bruxellesu prošli tjedan, odgovarajući na komentar drugog političara, koji je govoreći o gradnji boljih veza s Rusijom rekao da je za tango potrebno dvoje.

- Možete plesati s Rusijom i možda nešto dobijete iz toga. Ali sigurno ne možete plesati tango s Lavrovom jer njemu to nije dopušteno - rekao je američki državni tajnik, što je na ručku navodno dočekano spontanim aplauzom.

Lavrov je uzvratio u utorak.

- Majka mi je zabranila da plešem s dečkima - rekao je ruski diplomat.

- Ako Rex Tillerson misli da ne može plesati sa svima, spremni smo pomoći. Vrlo je iskusan čovjek i siguran sam da brzo uči - dodao je.

RT zaključuje kako, iako su se nakon dolaska Donalda Trumpa na vlast u SAD-u očekivali bolji odnosi s Moskvom, a i došlo je do ublažavanja retorike, između dvije zemlje još uvijek postoje nesuglasice oko Sirije, Ukrajine i prisutnosti NATO-a na istoku Europe. Putin i Trump trebali bi se susresti na summitu G20 u Hamburgu u srpnju, no dužnosnici obiju strana spekulirali su i da je raniji susret moguć.

>> Rusija: Krim je naš i ostajemo na njemu

>> Otkriveno o čemu su razgovarali Donald Trump i Vladimir Putin u prvom telefonskom razgovoru

Komentara 30

Avatar MiIion
MiIion
18:10 05.04.2017.

Buzin radi punom parom.

JO
jocorluka
16:02 05.04.2017.

Rusija je WWII pobijedila njemačku iako nije bila spremna za rat.Rusija 4 puta napadnuta od strane zapada.Poslije WWII rusi su se naoružali tako da ih jednostavno nitko razuman neće.Jedino što zapad čini je izazivanje nereda u rusiji i podržavanje djihadista,ali to nema uspjeha jer rusija nije hr.

DU
Deleted user
08:10 05.04.2017.

Zapadni političari i oni koji ih podržavaju neće nikada priznati da su Rusi dobri u politici. Zapravo jedan Lavrov vrijedi kao svi zapadni političari zajedno. Vidi se to i po tome kako su riješili spor sa turskom. Zato je zapadnim političarima preostalo samo da se na ovakav način " šale " na račun rusa dok im ostali spontano plješću. Ti koji plješću su slični onim ljudima koji su todoriću godinama govorili da uspješno vodi firmu a vidi ga sada rus ga " spašava" hahaha jaooo haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije