Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAĐARSKA
Povratak na članak

Lavina otrovnog crvenog mulja potopila selo u Mađarskoj za 5 min

Kolontar i dalje pliva pod blatom, čizme i maske najtraženija roba.

Komentari 9

OB
-obrisani-
10:30 07.10.2010.

Kako nema opasnosti za Dunav ? Javljaju da je ph porastao na ušću Raba u Dunav, a što znači da je zagadjenje već unutra.

VL
BK
bez_komentara_2
20:53 06.10.2010.

Čudi me što kod nas nema takvih tragedija,kad pogledaš tko je sve na nekim važnim mjestima! Podobnici koji su glupi i nesposobni i ne znaju sastaviti dvije poštene rečenice!

VL
AU
aurora08
21:03 06.10.2010.

naravno da je to jedna katasrofa, netreba rat pa das e dogodi sranje, sjecams e tu ni sam neznam koje godine, kad sam bio u italiji u tirolu kad je puknula brana pa se voda izlila, strasno je bilo za vidjeti, ja sam vidios amo mulj jer se voda povukla, pa vidjeli smo da se mocna amerika ni bogata njemacka ni francuska nisu mogle nosit sa prirodnim katastrofama odnosn o vodom, poslije rata svi su generali pametni, to me podsjeca na jednu americku poslovicu koja velei: otpozadi vidis uvijek vise nego naprijed, hrvati to nece nikad shvatit.

VL
OB
-obrisani-
21:09 06.10.2010.

otpozadi vidis uvijek vise nego naprijed, hrvati to nece nikad shvatit. ______________________________________________________ Interesantno, a odakle si ti? I gdje si naucila Hrvatski da se javljas na nasim novinama ...

VL
Avatar ivek
ivek
21:36 06.10.2010.

treba pitat poglavarsto kaj su trpali u to selo ... EU ima svoj plan kam odlagat opasni otpad....

VL
OB
-obrisani-
23:24 06.10.2010.

Opasnost je već postojeća pa nema potrebe d ase negira! Dakle dobro je možda da nije ljeto!

VL
AU
aurora08
09:14 07.10.2010.

pa koliko su vragu milijuna tona toga oni imali, steta kaj nije proradila tvornica glinice u obrovcu heheheheheehee

VL
Avatar puky
puky
09:24 07.10.2010.

... pa i nama prijeti neka vrsta opasnosti od crvenog milja, blata, kala, smeća i ološa ... to su naravno kugo-komunjare, Hrvatima uvijek prijetnja i smetanja ... no hvala dragom Bogu tu smo mi - HDZ, prva i zadnja obrana,, brana koju taj i takav crveni mulj nikada neće probiti i štetu Hrvatima počiniti ... strava ...

VL
ME
metla
20:06 07.10.2010.

Službe koje su izašle da spase što se može, pa i tamošnji stanovnici učinili su pogrešku. Zamislite na koji način radite liker u domačoj proizvodnji. Za to vam je potrebna bočica odgovarajučeg ekstrakta i litra naprimjer rakije te mješanjem dobijetee kvalitetan liker, neću ulaziti u preciznost postupka ali otprilike to je to. Vodenim šmrkovima su razrijedili gustu otrovnu masu te količinom vode proširili su teritorij zagađenosti. Bilo bi bolje da su se stanovnici povukli na sigurno i sačekali da se situacija smiri a mjere zaštite je trebalo odmah poduzeti daleko izvan obruča zagađenosti. Nakon smirenja mase trebalo je početi čiščenje nekim odgovarajučim sisaljkama te masu vratiti u neke sigurne kontenjere. Velika greška je učinjena i sada je kasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.