Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMJENA ZAKONA
Povratak na članak

Latvija zabranila sovjetske i nacističke uniforme u javnosti

Dosad je na snazi bila zabrana isticanja znakovlja obaju režima, poput zastava i grbova.

Komentari 11

PA
PainKiller
22:27 20.06.2019.

Tako je, jednako prema svima, a ne jedne veličati, a druge blatiti.

VL
KR
krnjeli47
22:30 20.06.2019.

Kad če Hr zabraniti one oznake koje Sdpeovci nose u Kumrovcu i još se ponose što je njihov Račan predao oružje da se hrvati ne mogu braniti - pametnome dosta .

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
23:36 20.06.2019.

Ovo je očiti primjer koliko je Latvija naprednija od Hrvatske, kod nas crveni kmeri i dalje vedre i oblače u velikoj većini medija a kojekakve spodobe svakodnevno nekažnjeno veličaju totalitarne režime (fašiste ili komuniste) i stvaraju podjele u društvu...

VL
RE
reborn
08:09 21.06.2019.

Šok i vjeverica! Simboli nacističke Njemačke u očima Latvijaca su jednako zlo kao i simboli komunističkog Sovjetskog Saveza! Sad će nas propali državnici informirati kako u Latviji jačaju "ustaške zmije"...

VL
AO
ante.oreskovic75
08:17 21.06.2019.

Ma i oni imaju svoga Mesića,samo još nismo čuli da pjeva Juru i Bobana,kao uvjereni antifašista!

VL
OK
okolo
14:32 21.06.2019.

zločin je zločin..pod kojim god simbolom bio učinjen

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:12 21.06.2019.

izjednačavanje ne vodi ničemu dobrome. al je zanimljiva tendencija umanjivanja nacističkih zločina i uveličavanja navodnih zločina crvene armije, općenito 'komunista'. cilj je jasan, rehabilitacija nacizma. nas slavene bi posebno trebalo smetati ovakvo skretanje povijesti, jer su baš slaveni bili najveće žrtve nacizma, planski uništavani i razarani. zapadna europa je bila pošteđena i razaranja i zločina, pa može biti tako labava prema tim zločinima. al rusi recimo koji su gadno postradali ne mogu to milo gledati. ni židovi. probajte vi relativizirati židovska stradanja. al ruska, to može, 20-ak mlijuna mrtvih, ništa, to je 'staljin', komunisti. taman se slaže jedna dobra podloga za novi sukob, jer se povijest ne pamti, pa se čini da se ponavlja. razlika je samo u tome da generacija koja je doživjela rat, ga ne može opet inicirati, već to rade nove generacije, koje ga nisu iskusile.

VL
AA
aabbcc
00:51 21.06.2019.

Fasizam je ojacao i ponovo na djelu te se na sve nacine bori da sinbole zla izjednaci sa dobrim .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.