Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kleveta

Latina nakon A. Šovagović tužila i Gaćešić Livaković

'19.02.2012., Zagreb - Okrugli stol na temu progona, stradanja i statusa zvizdaca kao i drugih prijavitelja korupcije i kriminala u Hrvatskoj i mogucnosti njihove zastite. Denis Latin. Photo: Anto Mag
'Anto Magzan/PIXSELL'
14.02.2013.
u 22:40

Latin je na suđenju Svilanu izjavio da su glumice kao članice Vijeća HRT-a dobile 3000 eura mita da glasuju za Hloverku Novak Srzić

Iako je jučer u postupku u kojem je Anja Šovagović Despot tužila Denisa Latina zbog klevete među ostalima trebala svjedočiti i Nada Gaćešić Livaković, rasprava je odgođena jer se otkrilo da je i Nada Gaćešić Livaković tužila Latina zbog identične Latinove izjave pa će se ta dva spisa zbog ekonomičnosti i procesnih razloga spojiti u jedan.

Latina su obje glumice tužile jer je, svjedočeći lani u rujnu na suđenju Siniši Svilanu u aferi Core media na zagrebačkom Županijskom sudu, rekao da su Anja Šovagović Despot i Nada Gaćešić Livaković dobile 3000 eura na crno kako bi u Vijeću HRT-a digle ruku za Hloverku Novak Srzić kao glavnu urednicu.

Latin je svjedočio da su novac dobile da glasuju za Hloverku Novak Srzić kako bi Core media, kad su joj ukinuti poslovi na Novoj TV, odnosno kad je ukinuta emisija "U sridu", nastavila poslovati s HTV-om. Šovagović je u tužbi isticala da je zbog Latinova iskaza pretrpjela veliku povredu časti i ugleda.

Inače, postupak u kojem je i Gaćešić Livaković tužila Latina trebao je tek početi pred drugom sutkinjom. Jučer su trebali svjedočiti Jasna Babić, koja je i došla na sud, i Vladimir Šelebaj, koji se ispričao zbog zauzetosti. 

>>Šovagović Despot tužila Latina jer je rekao da je primila 3000 € mita

Komentara 21

Avatar Svećenik
Svećenik
23:23 14.02.2013.

čestitam. Nije mi drag Latin, ali, kada te tuže sudu Nada Gačešić Livaković i Anja Šovagović Despot, onda je to znak da si moralan čovjek.

DK
dkatica2
22:51 14.02.2013.

kaj ovaj radi u rudniku...

BR
Brandfackel2
22:51 14.02.2013.

Uz Latinovo ime treba uvijek stajati "novinar".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije