Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lanini kolege u čudu: Zar ona ide u našu školu? Nisam imala pojma!

lana josipović
Pixsell
11.01.2010.
u 19:27

Samozatajna, povučena i mirna, kako je opisuju oni koji je znaju, javno se ne želi eksponirati nego samo nastaviti živjeti dosadašnjim načinom života – završiti školu.

Samo osam sati nakon što je tati čestitala na pobjedi, Lana Josipović, jedinica novoga hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, pojavila se u svojoj 15. gimnaziji. Kao da se ništa nije ni dogodilo, odlikašica se vratila u školske klupe, svakodnevnim obvezama prvog dana nastave nakon praznika.

Samozatajna, povučena i mirna, kako je opisuju oni koji je znaju, javno se ne želi eksponirati nego samo nastaviti živjeti dosadašnjim načinom života – završiti školu, položiti što uspješnije državnu maturu i upisati fakultet, i to neki prirodoslovnog smjera. Kao da se ništa nije ni dogodilo, ponašali su se i Lanini kolege koji nisu znali da predsjednikova kći s njima dijeli klupe.

– Zar ona ide u našu školu! Nisam imala pojma! Tek sinoć kada sam je vidio na televiziji, shvatio sam da je znam iz škole – najčešći su komentari koji su se jučer čuli pred MIOC-om, školom koju su pohađale i kći Milana Bandića i još aktualnog predsjednika Mesića. Svoje je kćeri u tu školu želio upisati i bivši premijer Ivo Sanader. No na kraju su obje njegove kćeri otišle u VII. gimnaziju kojoj je ravnateljica Ljilja Vokić.

Ključne riječi

Komentara 11

IN
insekticid
20:55 11.01.2010.

sad ćemo da vidimo šta će napraviti ovaj staljinov praunuk u vezi mesićeve ostavštine. mesić nas je uvalio u dužničko ropstvo. u njegovom mandatu spoljni dug se uvećao sa deset milijardi na 45 milijardi duga. neće valjda da nastavi tu politiku. tito, tuđman, mesić, josipović. pradeda, deda, otac, sin. partizanska demokracija! pitanje je sad da li hoće sin počistiti sva sranja za precima, ili će da nastavi liniju kontinuiteta. jadna sirotinja.

IN
insekticid
20:57 11.01.2010.

i, ide li bre ova mala na veronauku? tzo je također važno. inače, mala je baš slatkica. :-)

Avatar vitez
vitez
20:29 11.01.2010.

dOK JE UGLAĐENI jOSIPOVIĆ TULUMARIO I DO KASA SPAVAO U SVOJOJ POSTELJI, BANDIĆ JE VEĆ RANO BIO NA NOGAMA, TRČAO I KRENUO NA POSAO... NAMA HRVATIMA I TREBA PREDSJEDNIK KOJI DO KASNA TULUMARI I DO KASNO POPODNE SPAVA U POSTELJI! TAKAV NAM I TREBA OVAKVOM GLUPOM NARODU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije